DWORD Hack İstatistikleri [Eğlence ve Bİlgi Amaçlıdır]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
[wolftü TR]
Dword vip hack v6.0 - v6.9.9 toplamda inject [kullanılma] sayısı: 2.344.742 (2 milyon 344 bin 742)
Eskiden atom özelliği vardı. Gamecrashı size haber vermeden aniden aktif ediyorduk, bakalım oyun sunucularını boşaltıcazmı diye ::D
Bu yaratıcı şakamıza toplam maruz kalma sayısıı: 913.446 (913 bin 446)
[wolftü Aeria]
Dword vip hack v6.6 - v6.9.9 toplamda inject [kullanılma] sayısı: 244.041 (244 bin 41)

[Phantomers]
Toplam Bilinen Inject Sayısı: 215.615 (215 bin 615)

İstatistiklerin hepsi gerçektir, kamuoyuna şeffaflığımızla duyuruyoruz. İyi günler dileriz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Vurduğumuz adam çıkardı şaşırırdık sunucular bayağı azalırdı geri kalanlar dwordlular :D

Üye
10 HİZMET YILI
Cok özür dilerim yeri deyil ama Hile ile giriş yaptığımda cok kasıyor Bi acıklaması warmı acaba Hilesiz girdimde kasma felan olmuyor :) Dword 6.9.9 ?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
byconsixd' Alıntı:
Cok özür dilerim yeri deyil ama Hile ile giriş yaptığımda cok kasıyor Bi acıklaması warmı acaba Hilesiz girdimde kasma felan olmuyor :) Dword 6.9.9 ?

Bilgisayarınızda virüs taraması yapın daha sonra oyuna giriş yaparken Antivirüs programını ve güvenlik duvarını devre dışı bırakın.

Üye
10 HİZMET YILI
hepsi tam ama genede cok kasıyot nivida gtx 730 2gb ekran kartı 6 gb ram war nasıl kasar yaw :( Lütfen bi hileye el atın Sayın Kurucularımız ☻

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
byconsixd' Alıntı:
hepsi tam ama genede cok kasıyot nivida gtx 730  2gb ekran kartı 6 gb ram war nasıl kasar yaw :( Lütfen bi hileye el atın Sayın Kurucularımız ☻

hileyle kasmasının alakası yok eğer sadece wolfteama girdiğinde kasıyosa wolftüyü sil tekrar yükle.

Üye
10 HİZMET YILI
bende kasmayıda göremiyorum menü gelmeden oyundan atıyo bana yardım edrmisniz
yardım ederseniz çok sevinirim hata bendemi hiledimi ????

Üye
10 HİZMET YILI
MuhammeDalgali' Alıntı:
byconsixd' Alıntı:

Bilgisayarınızda virüs taraması yapın daha sonra oyuna giriş yaparken Antivirüs programını ve güvenlik duvarını devre dışı bırakın.

AnonyThe' Alıntı:
byconsixd' Alıntı:
hepsi tam ama genede cok kasıyot nivida gtx 730  2gb ekran kartı 6 gb ram war nasıl kasar yaw :( Lütfen bi hileye el atın Sayın Kurucularımız ☻

hileyle kasmasının alakası yok eğer sadece wolfteama girdiğinde kasıyosa wolftüyü sil tekrar yükle.

Arkadaşım Hile siz girdimde oyunda kasma Felan yok Fibernet kulanıyorum 50hızında Sadece Hile ile girdimde kasıyor ayrıca oyuna giriyorum bi kac adam alıyorum direk atıyor odadan :S  :dodgy:

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
xıgncode3 dword injector olurdu. sonra wolftü.bin gelir ama kamp de atıyor.

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Vay Be. Şuanda Sayıları İzliyorum Sadece. Başka Birşey Yapmıyorum. :D

Üye
10 HİZMET YILI
yardım edermisiniz cmd penceresi çalışmayı durdu diyo her seferinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...