Dword hack kırmızı yazıda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün dword hack 6.9.1 indirdim açıyorum googleden memoryhacker sitesini açıyor fakat waiting de kalıyor birkaç tane video gördüm sekmeden sekmeye geçiş yapıyor yaptım olmadı hiçbir işe yaramadı bir arkadaşımın bilgisayarında düzgün çalışıyor bende olmuyor varsayılan tarayıcı google chrome boş konuşacaklar yorum yapmasın.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
6.9.4 indir hala olmuyosa internet sitesine gelince reklama tıkla yeni sekme gelir yukarda memory hackers a tıkla yeşil olur sarıda kalıyosa cmd ekranı önde dursun :D

Üye
10 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var yöneticilere sesleniyorum eski hile onaylama yı geri getirsinler ltfn diorm ama sanırım görmüyolar bilmem :(

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bak kardesim bunun icin konu bile actim ve tekrardan acacagim hileyi yonetici olarak calistir sari olacak siteye atacak oradan bi r€klama tikla sayfasina aticak ve 2>3 saniye sonra sitemize atacak sen siteye geldiginde tekrar ana sayfaya bas ve yesil olacaktir olmaz ise  kapat ac tekrar yesil olasaya kadar ac kapat yine olmaz ise sil tekrar yukle.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
chngr35' Alıntı:
İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak

ÖZELDEN GEL YAPIYIM
kardeş bak ben satupu hatasız yapıyorum.ama siteye atıyo ve chromayı kapıyo ve bu işlemi yaptığım çoğunlukla kırmızı oluyo ve bazen yaşil oluyo ben şunu istiyorum her yaptığımda yeşil olsun çok ülüyom  ;(

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
alperenken' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:
chngr35' Alıntı:
İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak

ÖZELDEN GEL YAPIYIM
kardeş bak ben satupu hatasız yapıyorum.ama siteye atıyo ve chromayı kapıyo ve bu işlemi yaptığım çoğunlukla kırmızı oluyo ve bazen yaşil oluyo ben şunu istiyorum her yaptığımda yeşil olsun çok ülüyom  ;(

GEL YAPIYIM ÖZELE GEL

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
alperenken' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:
chngr35' Alıntı:

ÖZELDEN GEL YAPIYIM

GEL YAPIYIM ÖZELE GEL
nerden özele gelem ? bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...