hilesiz wolfteamı oynayamıyor musunuz ? oyun hergün silah veriyor zaten daha ne istiyorsunuz ?chngr35' Alıntı:Pardon 6.9.4 müş zaten
Yardım eden yok mu arkadaşlar oynamayı çok istiyorum
K0RAY' Alıntı:6.9.1 olmaz güncel linkten indirmen gerek 6.9.4'ü
chngr35' Alıntı:İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak
kardeş bak ben satupu hatasız yapıyorum.ama siteye atıyo ve chromayı kapıyo ve bu işlemi yaptığım çoğunlukla kırmızı oluyo ve bazen yaşil oluyo ben şunu istiyorum her yaptığımda yeşil olsun çok ülüyom ;(K0RAY' Alıntı:chngr35' Alıntı:İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak
ÖZELDEN GEL YAPIYIM
alperenken' Alıntı:kardeş bak ben satupu hatasız yapıyorum.ama siteye atıyo ve chromayı kapıyo ve bu işlemi yaptığım çoğunlukla kırmızı oluyo ve bazen yaşil oluyo ben şunu istiyorum her yaptığımda yeşil olsun çok ülüyom ;(K0RAY' Alıntı:chngr35' Alıntı:İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak
ÖZELDEN GEL YAPIYIM
nerden özele gelem ? broK0RAY' Alıntı:alperenken' Alıntı:kardeş bak ben satupu hatasız yapıyorum.ama siteye atıyo ve chromayı kapıyo ve bu işlemi yaptığım çoğunlukla kırmızı oluyo ve bazen yaşil oluyo ben şunu istiyorum her yaptığımda yeşil olsun çok ülüyom ;(K0RAY' Alıntı:chngr35' Alıntı:İşte bende yeni sekme açınca da olmuyor yetkili birileri gelse çözse de hep beraber oynasak
ÖZELDEN GEL YAPIYIM
GEL YAPIYIM ÖZELE GEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?