DWORD HACK REKLAM ONAYI OLMUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR DWORD WİP HACKI İNDİRDİM MH LOADER FALAN DERKEN REKLAM ONAYINA TIKLIYORUM ORDA SİİTEYE GİRİŞ BEKLENİYOR DİYOR CHROMEYE TIKLIYORUM MEMORY HACKERSE GİRİYORUM REKLAMLARA TIKLIYORUM ORDAKİ AMA HALA  SİTEYE GİRİŞ BEKLENİYOR DİYOR ORDA YAPAMAYANLAR İÇERİ DİYOR ORAYA GİRDİM NE DENİYOSA YAPTIM GÜVENLİK DUVARINDAN TUT CHROMEYİ VARSAYILAN YAPMAYA KADAR OLMUYOR BU ARADA SİSTEMİM WİNDOWS 10 64 BİT Bİ YARDIMCI OLUN ÇÖZÜMÜ BİLENLER ALLAH RIZASI İÇİN. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
RE: DWORD HACK ONAYI OLMUYOR

aynı sorun bendede Benim işletim sistemide Win 10 64 bit yardım pls

Üye
9 HİZMET YILI

Benimde işletim sitemim win 10 bende de olmuyordu yaptım
ilk önce oyunu seç diyoruz seçip sonra reklamı onayla diyoruz sonra siteye giriyoruz sonra sitedeki reklama tıklıyoruz sonra yeni bir site açılıyor sonra o siteyi F5 le yeniden başlatıyorsunuz sonra hepsini kapatıp en baştan hileyi açıyoruz sonra oyunu seçip başlıyoruz
Sonuna kadar okuyun.

derindeepci' Alıntı:
ilk önce oyunu seç diyoruz seçip sonra  ı onayla diyoruz sonra siteye giriyoruz sonra sitedeki   tıklıyoruz sonra yeni bir site açılıyor sonra o siteyi F5 le yeniden başlatıyorsunuz sonra hepsini kapatıp en baştan hileyi açıyoruz sonra oyunu seçip başlıyoruz
Sonuna kadar okuyun.
Olduysa Rep verin

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

1.Zenmate vb vpn programları varsa devre dışı bırakacaksın.
2.Googleyi varsayılan tarayıcı yapacaksın
Bunları yaptıysan reklam onayı diyorsun hileye girip bir reklama tıklayacaksın sonra kendi kendine bi site acılacak yüklenmesini bekle sonra f5 bas reklam onayı tamamlanmıştır :) :)

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Büyük Harflerle Başlık  girmek Ban Sebebidir.
rapor edildin

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI

Hilede Hiç Bir Sıkıntı Yoktur Reklam Onayını Bazen 10 Bazen 5 Defa Yapmanız Gerekmektedir.
Bu Arada Reklam Onayını Yaptıktan Sonra Loaderi Kapatıp Tekrar Açıp Reklam Onayı Yapıp Oyle Hileyi Başlatmakta Fayda Var Öyle Daha Çoğunluk Oluyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

derindeepci' Alıntı:
ilk önce oyunu seç diyoruz seçip sonra  ı onayla diyoruz sonra siteye giriyoruz sonra sitedeki   tıklıyoruz sonra yeni bir site açılıyor sonra o siteyi F5 le yeniden başlatıyorsunuz sonra hepsini kapatıp en baştan hileyi açıyoruz sonra oyunu seçip başlıyoruz
Sonuna kadar okuyun.

derindeepci' Alıntı:
Sonuna kadar okuyun.
Olduysa Rep verin

olmadı halaaa oturum beklenıyor dıyor ama hesabım bağlı oldugu halde

Batuhan Çolak' Alıntı:
1.Zenmate vb vpn programları varsa devre dışı bırakacaksın.
2.Googleyi varsayılan tarayıcı yapacaksın
Bunları yaptıysan   onayı diyorsun hileye girip bir   tıklayacaksın sonra kendi kendine bi site acılacak yüklenmesini bekle sonra f5 bas   onayı tamamlanmıştır :) :)

Nasıl yaa

Efsane Üye
10 HİZMET YILI

Büyük harflerle başlık yazmak yasaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...