Dword Hack Sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm öncelikle . Bir sorum olacaktı drowd vip hack 8 bende kasma yapıyor . Pc kötü falan demeyin son çözünürlükte oynuyorum. Ayrıca sonçözünürlük + dorwd lite 4 acıyorum kasma falan yok . Drowd vip hack 8 de ki kasma yı Düzeltirmisiniz ve sadece bende mı oluyor baska bırınde olan yokmu .
(Dipnot : Base tarama vb hile açarsan kasma olur demeyın 2 - 3 özellik açıyorum )

Üye
8 HİZMET YILI
Benim başımada geldi ama genel olarak düşenerek bu fikri veriyorum Oyunu kurarken oyunun Launcerinden güncelleyip kurma direk Setupdan kurup öyle denersin zulada aynısı bendede oluyordu bu şekilde çözdüm oyunun Launcer.exe' sinden degilde direk Setupdan kur oyunu

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
1:Drowd Nedir Kardeşim ya Dword o bidahkine düzgün yazın

2 : Son Güncellemeden Sonra Donma Ve Kasma Sorunları Çözülmiştür.Hiç Bi Sıkıntı Yoktur

Sıkıntı Sizdedir.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benim başımada geldi ama genel olarak düşenerek bu fikri veriyorum Oyunu kurarken oyunun Launcerinden güncelleyip kurma direk Setupdan kurup öyle denersin zulada aynısı bendede oluyordu bu şekilde çözdüm oyunun Launcer.exe' sinden degilde direk Setupdan kur oyunu
Kardeşim eyvallahda yazdıklarımı tam okumadın herhalde ? Oyunda drowd hack 8 kullanmadan hiç kasma olmuyor drowd lite kullanırken bıle kasma yok tek o hilede kasma var

Drowd Nedir Kardeşim ya Dword o bidahkine düzgün yazın
Pardon ağa öyle alışmışım :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kardeşim eyvallahda yazdıklarımı tam okumadın herhalde ? Oyunda drowd hack 8 kullanmadan hiç kasma olmuyor drowd lite kullanırken bıle kasma yok tek o hilede kasma var
Öncelikle kasmasını istemiyorsanız neden son çözünürlükte oynuyorsunuz ? Ayriyetten zekanız çok ileri peki şunu hiç düşündün mü dword litede var 20 özellik vipte var 60 özellik. Geriye kalan 40 özellik oyun yükünü arttıracağından (senin açıp açmaman bir şeyi değiştirmiyor) çöp bilgisayarlarda kasma yapabilir diye ?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR ZULU BİLGİSAYARIMA BAN ATTI ÇÖZÜM VAR MI BUNUN

M82

Üye
8 HİZMET YILI
zulu 2067 yılına kadar pc ban attı ip adres değiştirdim olmadı mac adres değiştirdim olmadı giremiyorum oyuna

Üye
9 HİZMET YILI
Premium üye sistemi kalktı mı ? Tam olarak ne işe yarar ?:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...