- Yasaklandı
Uzman Üye
ya uyku modunda kılan ws atık hleyi açtım adam dwoordla beni atı ama ben atmaya çalışıyorum ölüyorum bilen var mı acaba nasıl oluyor
aziz789987' Alıntı:kardeşim sorunun kick atarken ölüyor musun yoksa uyku modunda kick atamıyor musun?
dostum bak şimdi Dword hack menusunden Misc gir sag tarafta oyun modunu Death Match yap ve kick yapabilirsin ama ölmeden yapman şu an için imkansız ileriki güncellemelerde belkiAlkolüdayı' Alıntı:aziz789987' Alıntı:kardeşim sorunun kick atarken ölüyor musun yoksa uyku modunda kick atamıyor musun?
uyku modunda birini atamıyorum kick açtığımda ölür ya bir insan arkadaşı reslemek lazım ölüyorum atamıyorum
aziz789987' Alıntı:dostum bak şimdi Dword hack menusunden Misc gir sag tarafta oyun modunu Death Match yap ve kick yapabilirsin ama ölmeden yapman şu an için imkansız ileriki güncellemelerde belkiAlkolüdayı' Alıntı:uyku modunda birini atamıyorum kick açtığımda ölür ya bir insan arkadaşı reslemek lazım ölüyorum atamıyorum
Alkolüdayı' Alıntı:aziz789987' Alıntı:dostum bak şimdi Dword hack menusunden Misc gir sag tarafta oyun modunu Death Match yap ve kick yapabilirsin ama ölmeden yapman şu an için imkansız ileriki güncellemelerde belki
yav ölme skntı değil sorunum uyku modunda atması yani atamıyorum ölüyorum atılmıyo
aziz789987' Alıntı:Alkolüdayı' Alıntı:yav ölme skntı değil sorunum uyku modunda atması yani atamıyorum ölüyorum atılmıyo
kardeşim mod hacktan ölüm oyunu yapıcaksın sonra kick menusunden secıp atıcan başka türlü atılmıyor uyku modunda ama ölmeden de atılmıyor bu hile boyle
Alkolüdayı' Alıntı:aziz789987' Alıntı:kardeşim mod hacktan ölüm oyunu yapıcaksın sonra kick menusunden secıp atıcan başka türlü atılmıyor uyku modunda ama ölmeden de atılmıyor bu hile boyle
uyku modundan atılıyor yani ölmesini biliyorum kardeşim çok hle atım ama uyku modunda atmadım hiç
aziz789987' Alıntı:Alkolüdayı' Alıntı:uyku modundan atılıyor yani ölmesini biliyorum kardeşim çok hle atım ama uyku modunda atmadım hiç
aynen ama mod hackten ölüm oyunu olarak ayarlaman lazım
Alkolüdayı' Alıntı:aziz789987' Alıntı:aynen ama mod hackten ölüm oyunu olarak ayarlaman lazım
tamam kardeşim denicem şimdi eywallah