dword hack uyku modunda kick player çalışıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ya uyku modunda kılan ws atık hleyi açtım adam dwoordla beni atı ama ben atmaya çalışıyorum ölüyorum bilen var mı acaba nasıl oluyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
aziz789987' Alıntı:
kardeşim  sorunun kick atarken ölüyor musun yoksa uyku modunda kick atamıyor musun?

uyku modunda birini atamıyorum kick açtığımda ölür ya bir insan arkadaşı reslemek lazım ölüyorum atamıyorum
dostum bak şimdi Dword hack menusunden Misc gir sag tarafta oyun modunu Death Match yap ve kick yapabilirsin ama ölmeden yapman şu an için imkansız ileriki güncellemelerde belki

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aziz789987' Alıntı:
Alkolüdayı' Alıntı:
uyku modunda birini atamıyorum kick açtığımda ölür ya bir insan arkadaşı reslemek lazım ölüyorum atamıyorum
dostum bak şimdi Dword hack menusunden Misc gir sag tarafta oyun modunu Death Match yap ve kick yapabilirsin ama ölmeden yapman şu an için imkansız ileriki güncellemelerde belki

yav ölme skntı değil sorunum uyku modunda atması yani atamıyorum ölüyorum atılmıyo

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
aziz789987' Alıntı:

yav ölme skntı değil sorunum uyku modunda atması yani atamıyorum ölüyorum atılmıyo

kardeşim  mod hacktan ölüm oyunu yapıcaksın  sonra kick menusunden secıp atıcan başka türlü atılmıyor uyku modunda  ama ölmeden de atılmıyor bu hile boyle

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aziz789987' Alıntı:
Alkolüdayı' Alıntı:

kardeşim  mod hacktan ölüm oyunu yapıcaksın  sonra kick menusunden secıp atıcan başka türlü atılmıyor uyku modunda  ama ölmeden de atılmıyor bu hile boyle

uyku modundan atılıyor yani ölmesini biliyorum kardeşim çok hle atım ama uyku modunda atmadım hiç

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
aziz789987' Alıntı:

uyku modundan atılıyor yani ölmesini biliyorum kardeşim çok hle atım ama uyku modunda atmadım hiç

aynen ama mod hackten ölüm oyunu olarak ayarlaman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...