Dword hack wolfteami nedensiz yere kapatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sayın yetkililer dword hack wolfteamı nedensiz yere bir anda kapatıyor hileyi açmayınca sıkıntı yok bu hemen olmuyor 1-2 el sonra oluyor yardım edin

up up up yetkililer yardım edin latinoda aynısı oluyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yetkililer spam yapmaktan korkuyorum bir bakar mısnız

Problemi tam olarak anlatayım ona göre cevap verin ben yönetici olarak exe yi çalıştırıyorum reklam onayından sonra oyunu seçip başlatıyorum sonra id bölümünde girişe basıp hilenin yüklenmesini bekliyorum Bir iki el oynuyorum Üçüncü elde ise oyunun ortasında çat diye kapanıyor ve sanırım bu merdiven çıkarken oluyor bazen ise oyun başlarken kapanıyor İşte sorunum bu teşekkürler

Birde bir ricam var kick hackde kendimizi öldürmek yerine başkasını öldürtsekde attırsak daha iyi olmaz mı teşekkürler

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Up Up Up Up Yetkililer veya diğer forum üyeleri görsün diye

ExpertMurderer' Alıntı:
Bendede Öyle 30 Dk Falan Oyniorum Oyun Kendi kendine Kapanıyor

İnternet kafeye gittim orda da aynısı oluyor bir kaç dükkanda da aynısı bakalım hayırlısı

ExpertMurderer' Alıntı:
Bendede Öyle 30 Dk Falan Oyniorum Oyun Kendi kendine Kapanıyor

İnternet kafeye gittim orda da aynısı oluyor bir kaç dükkanda da aynısı bakalım hayırlısı

Üye
9 HİZMET YILI
RE: Dword hack wolftü acamıyorum reklam onayı basıyorum sayfayı yenılıyorum olmuyo

reklamı tamamlamıyo acamıyom hıleyi yetkılıler yrdm edermsnz acamym hileyi

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aynı hatayı bende alıyordum yapmanız gereken herhangi bir sunucuya girerek hemen kurt akını modunda oda kurup baslatmak sonra 
cıkıp oyununuzu saglıklı bır sekılde oynayabılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...