arkadaşlar http://www.google.com.tr/adwords/?channel=ha&sourceid=awo&subid=tr-tr-ha-aw-d-s4-xx-xx&gclid=CL3A69S5jswCFQIcaQodg7kNHQ bu siteye girin ama şu anda hile çalışmıyor!
Hile çalışıyor artık hileyi açınca youtube da ki videoda gelen rekl ama tıklıyorsunuz hile aktif oluor yazılar yeşil oluyor zaten konu anlatımında mevcut.
RE: setupa wolftü tıklıyom tamam diyom burası wolftü deği diyoruüüü
murrat256' Alıntı:
Hile çalışıyor artık hileyi açınca youtube da ki videoda gelen rekl ama tıklıyorsunuz hile aktif oluor yazılar yeşil oluyor zaten konu anlatımında mevcut.
enesgamer19' Alıntı:
murrat256' Alıntı:
Hile çalışmıyor setupu kuruyorum wolftü ın üzerine tamam diyorum burda wolftü yok diyor bu arada benim bilgisayar win 10 nolur yardım edin :s :s :idea: :-/ :-/ :huh:
enesgamer19' Alıntı:
enesgamer19' Alıntı:
murrat256' Alıntı:
Hile çalışmıyor setupu kuruyorum wolftü ın üzerine tamam diyorum burda wolftü yok diyor bu arada benim bilgisayar win 10 nolur yardım edin :s :s :idea: :-/ :-/ :huh:
Güzel kardeşim hile çalışmasa bu kadar insan çalışıyor demez herneyse dword hackın olduğu konuyu dikkatlice okursan eğer Windows 10 için ayrıntı düşmüş zaten adam orda bu yazıyor. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 10 Olanlar oyunu açtıktan sonra 7.adımdan itibaren yapsınlar.[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]NOT: Sisteminizde Google Chrome Bulunması VE VARSAYILAN TARAYICI OLMASI Lazım, bu işlemler sadece google chromede çalışır. [/FONT]Windows 10 olduğun için sen oyunu açtıktan sonra o konuda yazan 7. adımdan itibaren yap.