DWORD HACK YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sitede reklamlar gözükmüyor sarı yazı geliyor site geliyor etrafta reklam falan yok adblock da kapalı çözümü nedir :(

Üye
10 HİZMET YILI
banada aynısı oluyo reklam yok antivirus devre dısı sarı yazıda kalıyorum yardımm ?????

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar http://www.google.com.tr/adwords/?channel=ha&sourceid=awo&subid=tr-tr-ha-aw-d-s4-xx-xx&gclid=CL3A69S5jswCFQIcaQodg7kNHQ bu siteye girin ama şu anda hile çalışmıyor!

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hile çalışıyor artık hileyi açınca youtube da ki videoda gelen rekl ama tıklıyorsunuz hile aktif oluor yazılar yeşil oluyor zaten konu anlatımında mevcut.

Üye
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bakalım oluyormu usta[/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
RE: setupa wolftü tıklıyom tamam diyom burası wolftü deği diyoruüüü

murrat256' Alıntı:
Hile çalışıyor artık hileyi açınca youtube da ki videoda gelen rekl ama tıklıyorsunuz hile aktif oluor yazılar yeşil oluyor zaten konu anlatımında mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
RE: setupa wolftü tıklıyom tamam diyom burası wolftü deği diyoruüüü

enesgamer19' Alıntı:
enesgamer19' Alıntı:
murrat256' Alıntı:
Hile çalışmıyor setupu kuruyorum wolftü ın üzerine tamam diyorum burda wolftü yok diyor bu arada benim bilgisayar win 10 nolur yardım edin :s :s :mad: :mad: :rolleyes: :rolleyes: :idea: :-/ :-/ :huh:

Güzel kardeşim hile çalışmasa bu kadar insan çalışıyor demez herneyse dword hackın olduğu konuyu dikkatlice okursan eğer Windows 10 için ayrıntı düşmüş zaten adam orda bu yazıyor.
 [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Windows 10 Olanlar oyunu açtıktan sonra 7.adımdan itibaren yapsınlar.[/FONT]

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]NOT: Sisteminizde Google Chrome Bulunması VE VARSAYILAN TARAYICI OLMASI Lazım, bu işlemler sadece google chromede çalışır.
[/FONT]
Windows 10 olduğun için sen oyunu açtıktan sonra o konuda yazan 7. adımdan itibaren yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...