Üye
nasıl ındırcem hıleyı ?
netim yavaş diyozne diyosa yap işte tekrardan yükle
Arkadaş galiba Dostum Setup dosyasını silmiş İndiremem netim yavaş diyo Akk devreye girmiştir hız düşüklüğü vardırkardeşim indirdiğin kurulumdan tekrar yükle net yavaş olsa ne olacak
Onunda Çözümünü buldum akk kaldırıyorum Ttnet Airtes modemlerde işe yarıyor İsterse özelden hallederim Birde şu Dword hack Çok Süper herşey mükkemmel cold hack yanından bile geçmez ellerine sağlık Ekibin ama tek sorun şu girişte yaşananlar atmalar vs onlarda İnşallah düzelir rahat oyun oynarız nader'de elinden geleni yapıyo sağolsun
Like youBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsick ?
Anlaşıldı, sen bonzai kafamı bozayi temalı bir insansın.Like you
kardes airties solermisin benimkiOnunda Çözümünü buldum akk kaldırıyorum Ttnet Airtes modemlerde işe yarıyor İsterse özelden hallederim Birde şu Dword hack Çok Süper herşey mükkemmel cold hack yanından bile geçmez ellerine sağlık Ekibin ama tek sorun şu girişte yaşananlar atmalar vs onlarda İnşallah düzelir rahat oyun oynarız nader'de elinden geleni yapıyo sağolsun
Neyini anlamadın ? Adam dword ile girince oyunu sil ve baştan yükle diyor.Yorum kasmak için yapmadığınız şey yok ..Hatan tam olarak ne düzgün yaz 2 cümle yazıp bıakma..! anlaşılmıyo sona hatanın ne olduğu..!
Yo Senin kadar normal bir insanım DostumAnlaşıldı, sen bonzai kafamı bozayi temalı bir insansın.
Kardeşim sen ilk attığın yorumunu okudunmu acaba ?Yo Senin kadar normal bir insanım DostumBonzai muhabbetlerini çoktan aştık biz Sen Kafanı oralara takma Böyle şeylerin muhabbetide olmaz zaten yakışmaz Sen Kendin gelip saçma sapan yorum atmasan böyle sonuç çıkmazdı
Okudum tabikide Sen ilk yorum attıktan sonra karşılığını verdim bu kadar işte Sen Kendin attığın yorumu gördün mü ?? Bak Kardeşim sen bence o soğuk espirilerinide kendine saklaKardeşim sen ilk attığın yorumunu okudunmu acaba ?
İsterse özelden hallederim
Ulan istersen yazsana isterse diye okudum k.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?