Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
n
that is the old message cuz after valorant update the injector gets crash but now they have been updated it....soo its working fine just need to get the ultra member group
so pain 🥲
nah nah there's something wrong in the ultra member cheat
all of them are saying that the cheat is still not fixed

Uzman Üye
Ödüller
4
its updated i guess
Post automatically merged:

but game crashing after launch fix it pls

Brunofps
Onaylı Üye
Ödüller
3
my game is closing when I inject the hack

Onaylı Üye
Ödüller
5
inject dediğin an oyuna asla girmiyor herkeste bu sorun lütfen düzeltilsin lütfen :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
güzele benziyor hocam en yakın zamanda deneyeceğim ellerinize sağlık wp !

ömer
Uzman Üye
saka gibi ya dc oldu dediler alternatif sitelerden hile denedim hesap hwid ban yedi simdi de hile guncellenmis zamanlamaya bak

Üye
Pues tocará esperar un poco más hasta que se solucione cualquier error o problema. Buena suerte a los gerentes.

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
9
he iyi bari gitti 40 skinli immo hesap
Benim Immo 1 smurf acc da ban yedi val5'den destek açtım üçüncü parti yazılımdan ban yediğim söylendi banımın açılma tarihine kadar verdiler ama hala oyuna girebiliyorum rahat rahat o bandan sonra 1 kere bile ban yemedi hesaplarım

ömer
Uzman Üye
basi
Benim Immo 1 smurf acc da ban yedi val5'den destek açtım üçüncü parti yazılımdan ban yediğim söylendi banımın açılma tarihine kadar verdiler ama hala oyuna girebiliyorum rahat rahat o bandan sonra 1 kere bile ban yemedi hesapları
nasi yani bende 3. parti yazilimdan hwid yedim baska hesaptan girince otomatik o da ban yemiyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
1
do you get banned fast if i use the Radar cheat? I used to use just the chams and got banned after like 2 weeks becausae of reports haha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.