Arkadaşlar dword hack de karakter seçiyorum PedroGomes Diriliş seçiyorum Karakter Tek yiyerek ölüyor özel versiyonda da öyle bütün karakterler tek yiyor acaba bunun sebebi nedir ?Yorumlara yazarmısınız ?
Yöneticiler konu yeri yanlışsa düzeltebilirmisiniz ?
Bir Sorunum Vardı wolftü'in Dword hack'ini yapmaya çalıştım ama sunucu seçme kısmına geldiğimde sunucu seçemiyorum forumda araştırdım "İnsert" tuşu ile menüyü kapatıp seçebilirsiniz diyorlardı tuşa bastığımda herhangi bir şekilde menü ekranımdan gitmedi ve sunuculara giriş yapamadım.Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Teşekkürler Yardımcı olmak istediğin için ancak yinede aynı problemi vermekte halledecegiz birşekilde Kendi şahsım adına Forumdaki her kişiye ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için )
bendede aynı hata var olum eskisi çok iyiydi ya bunda şimdi ne dooru dürüst envanter ne doru dürüst karakter hack çalışır eski hileyi çok özledim lan harikaydı şimdiki boka benzer bu ne amk
Bir Sorunum Vardı wolftü'in Dword hack'ini yapmaya çalıştım ama sunucu seçme kısmına geldiğimde sunucu seçemiyorum forumda araştırdım "İnsert" tuşu ile menüyü kapatıp seçebilirsiniz diyorlardı tuşa bastığımda herhangi bir şekilde menü ekranımdan gitmedi ve sunuculara giriş yapamadım.Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Merhaba ben Dword Vip Hack v8.0 ile oyuna girmiştim envanteri ayarlayıp slotları doldurmuştum bi oyuna girmiştim ama girdiğimde slotlarda sadece Abu Dhabi vardı lütfen yardım edermisiniz