Dword Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar dword hack de karakter seçiyorum PedroGomes Diriliş seçiyorum Karakter Tek yiyerek ölüyor özel versiyonda da öyle bütün karakterler tek yiyor acaba bunun sebebi nedir ?Yorumlara yazarmısınız ?

Yöneticiler konu yeri yanlışsa düzeltebilirmisiniz ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Yorumlarınızı Bekliyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Bir Sorunum Vardı wolftü'in Dword hack'ini yapmaya çalıştım ama sunucu seçme kısmına geldiğimde sunucu seçemiyorum forumda araştırdım "İnsert" tuşu ile menüyü kapatıp seçebilirsiniz diyorlardı tuşa bastığımda herhangi bir şekilde menü ekranımdan gitmedi ve sunuculara giriş yapamadım.Yardımlarınız İçin Teşekkürler :)

Üye
9 HİZMET YILI
Bendede seçmeme rağmen karakter gelmiyor normal kurt herzaman normal insan

Üye
8 HİZMET YILI
beyler benim pc win10 indirdiğim zaman indir.htm edge olarak açıyo lütfen cevap verin lütfen

Üye
9 HİZMET YILI
bendede aynı hata var olum eskisi çok iyiydi ya bunda şimdi ne dooru dürüst envanter ne doru dürüst karakter hack çalışır eski hileyi çok özledim lan harikaydı şimdiki boka benzer bu ne amk

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bir Sorunum Vardı wolftü'in Dword hack'ini yapmaya çalıştım ama sunucu seçme kısmına geldiğimde sunucu seçemiyorum forumda araştırdım "İnsert" tuşu ile menüyü kapatıp seçebilirsiniz diyorlardı tuşa bastığımda herhangi bir şekilde menü ekranımdan gitmedi ve sunuculara giriş yapamadım.Yardımlarınız İçin Teşekkürler :)
dirext 9 veya 10 indir

Üye
8 HİZMET YILI
ya bende wolftü hilesi olmuyo system 1 açılmıyor 2 açılıyor sace

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba ben Dword Vip Hack v8.0 ile oyuna girmiştim envanteri ayarlayıp slotları doldurmuştum bi oyuna girmiştim ama girdiğimde slotlarda sadece Abu Dhabi vardı lütfen yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...