Dword hackın özelliklerinin az ve düzensiz olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
dworda kıyasla ezpubgm bence özellik ve özen gösterilme bakımından daha iyi hilenin özellikleride çok fazla mesela danger checki var düşman sana bakınca kırmızı yazı çıkıyor en önemliside aimbot özelliği var yapılan hile ayarlarını kaydetme bile var fakat çok çabuk ban yedirtiyor o yanı kötü dworda pek özen gösterilmemiş gibi geldi bana açıkçası yer göstermeden başka bişe yok hilenin menüsü bile berbat tamda free hileye yaşıkır bir hile olmuş

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
aga free den ne bekliyonki
en azından eski günlerdeki gibi bansız yapabilirlerdi ozamanlarda free di ama hem kaliteliydi hemde ban yedirmezdi yani demem oki mh artık iyice bozdu kendini
Post automatically merged:

ezpubgm ban yediriyor diye dword çıkarttılar oda ban yediriyor ezpubg nin yerini tutmadı hiçbir zamanda tutmayacaktır

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
zamanla yeni özellikler eklerler zaten beklemen yeterl

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum öncelikle kullandığın hile free bir hile ve ikisi tamamen farklı hileler evet menüsü falan biraz kötü ancak neden free hile için bu kadar uğraşsınlar ki adamlar kaç para alıyor bu siteden ki bu kadar çok uğraşsınlar bu gözle bak bir de şikayet etmektense daha düzgün eleştir site iyice bozdu demek biraz kaba bir davranış yani bana göre

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bütün bunlar ban riski daha düşük olsun diye yapılmış

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
dostum öncelikle kullandığın hile free bir hile ve ikisi tamamen farklı hileler evet menüsü falan biraz kötü ancak neden free hile için bu kadar uğraşsınlar ki adamlar kaç para alıyor bu siteden ki bu kadar çok uğraşsınlar bu gözle bak bir de şikayet etmektense daha düzgün eleştir site iyice bozdu demek biraz kaba bir davranış yani bana göre
neden uğraşsınlar biliyormusun nedeni hile açabilmek için 30 saniyelik bekleme süresi ve reklama tıkladığımız için olabilirmi acaba
Post automatically merged:

Bütün bunlar ban riski daha düşük olsun diye yapılmış
evet biliyorum ama yinede ban atıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka zaten ne kadar özellik o kadar ban rate demek sadece esp bile oyun kazandırıyor pubgm çok oynamam ama denedim dwordu bana yeterli geldi 1 hafta oynadım banda yemedim

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yiyenler sadece hileye kabahat bulmasın hangi hileyi kullanırsan kullan vip olanlar dahil çok bariz hile kullandığını belli eden oyuncular diğer oyuncular tarafından sürekli raporlanıyor çok rapor yiyen oyuncuya kitleniyorlar takip ettiklerinde ise duvarın arkasındaki oyuncu çıktığı an ateş etmeye başladığını görüyorlar sonra ban yiyorsunuz. Sürekli olarak suçu sağa sola atmak yerine oyuncuların biraz daha temkinli olması gerekir. Bence Dword esp haricinde hiç bir şekilde gelişmemeli ki uzun süre kullanılsın. Aimbotu eklediklerinde diğerinden bir farkı kalmayacak 2 günde detected olunca da güncelleme diye bağırıyor millet. Ücretsiz aldığınız hizmette şu olsun bu olsun gibi isteklerde bulunamazsınız istediğiniz özelliklerde mevcut vip olanlar var. Ücretsiz de size sunulan neyse o

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka dword yeni çıkmış bir hile orayı da göz onunde bulundurmak lazim. Dword insanlarin ban yememesi icin yapildi. Aim ve ne kadar fazla ozellik o kadar ban rate demek oluyor. Dword hala betada birde onu da düşün. 2.6 güncellemesi geldikten sonra belki daha çok özellik eklenebilir. Özellikle adamları gorunce yesil gormeyince kirmizi olmasi gibi legiti arttiricak ozellikler bekliyor herkes. Sesimizi duyun :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka dword yeni çıkmış bir hile orayı da göz onunde bulundurmak lazim. Dword insanlarin ban yememesi icin yapildi. Aim ve ne kadar fazla ozellik o kadar ban rate demek oluyor. Dword hala betada birde onu da düşün. 2.6 güncellemesi geldikten sonra belki daha çok özellik eklenebilir. Özellikle adamları gorunce yesil gormeyince kirmizi olmasi gibi legiti arttiricak ozellikler bekliyor herkes. Sesimizi duyun :D
ozaman aimbotunda legitini çıkartsınlar sadece esp ile oynayıncamı legit olmuş oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bedava hile yanı çok fazla beklentınız olmasın ama yine iyi bence

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dworda kıyasla ezpubgm bence özellik ve özen gösterilme bakımından daha iyi hilenin özellikleride çok fazla mesela danger checki var düşman sana bakınca kırmızı yazı çıkıyor en önemliside aimbot özelliği var yapılan hile ayarlarını kaydetme bile var fakat çok çabuk ban yedirtiyor o yanı kötü dworda pek özen gösterilmemiş gibi geldi bana açıkçası yer göstermeden başka bişe yok hilenin menüsü bile berbat tamda free hileye yaşıkır bir hile olmuş
ben onu sevmiyorum ezpubgmobile bence çok iyi ama güncelleme gelemesi lzım son zamanlarda çok şikayetler var hile hakkında :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ben onu sevmiyorum ezpubgmobile bence çok iyi ama güncelleme gelemesi lzım son zamanlarda çok şikayetler var hile hakkında :)
bide dword ta adamların renginin sadece kırmızı olması çok sıkıcı ve saçma neden istediğimiz rengi yapamıyoruzki mesela ben pembe yapmak istiyorum ezpubg de istediğimiz gibi ayarlayabiliyorduk bütün bunları

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence az değil kral free olmasına rağmen bir çok özellik mecvut. ama eğer daha fazlasını isityorsan paraya kıyman gerekcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...