Onaylı Üye
Lütfen yardım Edin Dwordu Açtıgımda Dword Hata Acess For Wait Memoryhackers Uyrısı Alıyom Onaylaıyor Yardım
Nader11Ndu cevabını Bekliom
Nader11Ndu cevabını Bekliom
TheDark55' Alıntı:kardeş hileyi açtığın zaman öyle bi yazı çıkar biraz bekle site açılır sonra check your session der hesabına giriş yapacaksın sonra Event:succesfully li bi yazı çıkar ardından bir rekla ma tıklıyacaksın karddeşim sonra waiting wolftü yazar wolfu açıp hesabına gircen bu kadar
SoonsuzKral' Alıntı:TheDark55' Alıntı:kardeş hileyi açtığın zaman öyle bi yazı çıkar biraz bekle site açılır sonra check your session der hesabına giriş yapacaksın sonra Event:succesfully li bi yazı çıkar ardından bir rekla ma tıklıyacaksın karddeşim sonra waiting wolftü yazar wolfu açıp hesabına gircen bu kadar
Abi Bende Wait for acces Yazısı Öle Kalıyor Succes Yazısı Çıkmıyor Bne Önceden Dwordu Kulanıyorum Sonradan Böle Bir Sorun Çıktı
AKINCI' Alıntı:Çözümünü buldum
memory hack sitesine girdiğinde logoya sağ tıkla YENİ SEKMEDE AÇ de oldu bitti
SoonsuzKral' Alıntı:AKINCI' Alıntı:Çözümünü buldum
ABi Benin Dedigim O Degil ben dwrodu açıyom sitede açılıyor suces yazısı çıkmıyor wait for memeoryhackers yazısı kalıyor...
AKINCI' Alıntı:SoonsuzKral' Alıntı:AKINCI' Alıntı:Çözümünü buldum
ABi Benin Dedigim O Degil ben dwrodu açıyom sitede açılıyor suces yazısı çıkmıyor wait for memeoryhackers yazısı kalıyor...
Team varmı sana yapayım