Dword Hata Alanlar İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
1-Xigcode Gelmeme Sorunu
Hiilemizi İndirdikten sonra indirilen klasörüne gelip masaüstüne atıyoruz.Sağtık yapıp engellemeyi kaldır deyip tamama basıyoruz.

QQbVPg.png

2-Log Verme Sorunu
Joygame\WolfTeamTS\xigncode klasörüne girip diyelim ki dün oyuna girdiniz değiştirme tarihi oyuna girdiğiniz günle aynı olan dosyaları silin.Kısaca x3.xem/xcorona.xem/xcorona_x64.xem/xnina.xem dosyaları hariç hepsini silin.

C:\Windows 'a girin xspirit.sys,xhunter1.sys dosyalarını silin.

mEv2yy.png

3-Oyundan atma sorunu
Joygame\WolfTeamTS\Img cshell.dll,object.lto dosyalarını silin.
rEPOGN.png

-Çoğu sorunlarınızın Çözümü için
Advanced System Care 'yi indirin.Pro keyleri nette var ama bende veriyim. E138C-690E1-C7C5D-1E384 40 günlük lisans
İlk olarak yapmanızgereken Pro keyi girin.Sonra tümünü seç diyip TARAYA basın 5,10 dk bi zamanınızı alıcaktır.
Alet çantasına gelip kayıt temizleyicine basın.Alanlar yazan bir yer var yanında kutucuk var onu işaretleyin taraya basın

Advanced System Care sadece wolftü için değil her sorununuza çare ve oyunlarda aldığınızın daha üstü fps alırsınız
İnternet hızlandırıcı vs falanda var gayet işinize yarıyacak bir program.Emeğe Saygı +rep çok görmeyin.

VE4rov.png

aXkz94.png

VE4rZv.png

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dword Team bu konu üzerine çalışmaları devam etmekte, biraz sabırlı olun ve siteyi takip edin.Güncellediği vakit direkt indirip tadını çıkarın.

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
CnaxyTR' Alıntı:
Dword Team bu konu üzerine çalışmaları devam etmekte, biraz sabırlı olun ve siteyi takip edin.Güncellediği vakit direkt indirip tadını çıkarın.
Ellerinden geleni yaptıklarına eminim ama ben burda diğer kullanıcılara yardımcı olup dword team işini kolaylaştırmak.Boş yere teknik yardım
soru cevapta konu açılacağına bende bu konuyu açayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...