Dword Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Realcharacter eskisi gibi degil tüm karakterler çok zayıf hemen ölüyorlar en ufak bi vuruşta ölüyorlar bomba ile 150 ye kadar düşüyor canı Realcharacterde sıkıntı olabilirmi? Diriliş karakteri kullanıyorum hemen ölüyor bombayla bile canı felç hale geliyor tüm karakterler içinde geçerli en kötü silahla bile kolayca ölebiliyor bendemi oluyor sadece bu sorun

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Karakter canlarında bir problem yok. Karakter kırılgansa benim yapabileceğim bir şey de yok.

Üye
9 HİZMET YILI
Bende tam anlamıyorum 7-4 de bu sorun yoktu ama şuan Oyunun en saglam karakterlerinden Diriliş karakterleri bir bombayla bile canı felç oluyor sıkıntı bende sanırım bu ilk defada olmuyor hep böyle oluyor bende acaba tek benmi yaşıyorum

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aga sende bulmusda istemiosn daha iyisini istiosan git cloud hack al premium bu hile icin gece gunduz calisiorlar sende sknti yok herkezde var idare et artikin duzelene kadar o zamana kadar karekter kulanmayi ver iyi forumlar

Üye
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
aga sende bulmusda istemiosn daha iyisini istiosan git cloud hack al premium bu hile icin gece gunduz calisiorlar sende sknti yok herkezde var idare et artikin duzelene kadar o zamana kadar karekter kulanmayi ver iyi forumlar

Alkolüdayı dostum istemiyor degilim bu sorunun oldugunu söylüyorum elbette Gerçekten en iyi hile fakat bu sorunu dillendirmek istedim merak ettim 7-4 den sonra bi sıkıntımı oldu diye onu demek istedim yani

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Restagor' Alıntı:
Alkolüdayı' Alıntı:

Alkolüdayı dostum istemiyor degilim bu sorunun oldugunu söylüyorum elbette Gerçekten en iyi hile fakat bu sorunu dillendirmek istedim  merak ettim 7-4 den sonra bi sıkıntımı oldu diye onu demek istedim yani

sabret ozaman belki bi hata vardir ya da olmuyor olabilir ama duzelir ileride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...