Dword Her Hata için (neredeyse) çözüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1.Eğer Dword'u açınca google'u açıp kapıyorsa açtığında hemen yeni sekme yapın (ayrıca yönetici olarak çalıştırın & yine olmazsa MHLoaderTR'ye Sağ tık özellikler, uyumluluk modu'nun altıntaki tiki işaretleyip Windows 8 Yapmak Ayıca En altta Bu progamı yönetici olarak çalıştır diyin)

2.Giriş ekranın'da siyah'a düşerse wolftü'ın dosya konumuna girip NyxLauncher'ı Uyumluluk'a girin orda Yüksek DPI ayarlarında ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırak tikini işaretleyin

3. Kırmızı'da kalıyorsa muhtemelen eski kullanıyorsunuz

4.Menü Gelmiyorsa DirectX 9 Yada DirectX 11 İndirerek sorunuzu çözebilirsiniz(menü geliyorsa hiç bulaşmayın)

Başka Sorunlarınız olursa konu altına yazabilirsiniz

Üye
10 HİZMET YILI
SA ben windows10 kullanıyorum hileyi indirdim setupu yönetici olarak çalıştır dedim ama hiçbişey olmuyo lütfen çözümünü bilen varsa söylesin

lütfen yarıdmcı olunn setup açılmıyoo

Üye
10 HİZMET YILI
Lütfen bak,Mhloaderi açtığımda google açılıyo sonra hemen kapanıyo dediklerini yaptım windows 8 tuşu yok o dediğin yerde bende windows 7 yaptım hemen yeni sekmede açtım yonetiçi olarakda çalıştırdım ama hata dewam edıyo ? Yardım et pls

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
beyler bnde dword hack 6.9.3 te oyuna girerken veya lobideyken atıyo çözumu nedir ?

beyler bnde dword hack 6.9.3 te oyuna girerken veya lobideyken atıyo çözumu nedir ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yasaklı Alıyosan Yeni Bi silah var Zaitsev ultimate black + onu kullanma o hatayı bende aldım

bea' Alıntı:
Oyuna enjeckte edılmıyor hile sorunum bu nasıl cozerım

Hile Direk yeşil oluyorsa olmaz sekmeler açılınca hemen yeni bi sekme açıp sekmelerin yüklenmesini bekleyip tekrar dene olmassa alpemix yada tw ver bi bakayim

Üye
9 HİZMET YILI
Yönetici Olarak Açıyorum Reklam Onayına Tıklıyorum memoryhackers.org e Giriyorum Sonra Reklama Tıkladığımda Yeni Sekmede Açılmıyor memoryhackers.org in Olduğu Sekmede Açılıyor Site Geride KAlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...