hocam format atıp modem resetliyorum yıne aynıdaha once hileden ban yedigin için bu devam eder temp temizle mac adresini degiştir
Katılıyorum bro. Çoğu youtuberin hepsi hile kullandık biliyoruız hal ve hareketlerinden. Sonuçta 9-15 yas aralıgını kandırıyorlar ordan pirim yapıyorlaraynen cevap verılmıs ama eklıyeyım deıdm 5 kısı senı reportlar ıse ban kacınılmaz otomatık ızlenmeden ban yıyorsun ben 2030 a kadar platınde banlandım sen dusun artık gerısını. bana kalırsa her hıle bellı edılıyor bakın oyundayken hıleyı kapatın oynayamıyor gıbı oluyorsunuz degısık hareketler yapıyorsunu fark edın bunu bırde hıle varken cok rahat davranılıyor cogu youtube hesabından canlı yayın yapan genclerde sadece esp kullnnıyolar ama kımseye hıle kullanmıyoruz dıyorlar kım yer? oyunu yayına actıklarım programlar hıleyı gostermıyor cunku bende aynı seyı yaptım aylarca sonra bannnn dıkkatlı ollaım hıc bır hılenın garantısı olmadı olmazda garantı veren yardım edıcez dıyen yalan soyluyor
Aynen dostum sagolun ayik oldugunuz icin sevindim aman diyim bancilara dikkat edinhocam format atıp modem resetliyorum yıne aynı
Post automatically merged:
Katılıyorum bro. Çoğu youtuberin hepsi hile kullandık biliyoruız hal ve hareketlerinden. Sonuçta 9-15 yas aralıgını kandırıyorlar ordan pirim yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?