Dword Hile ve Pubg Mobile Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 ay kadar önce Platine kadar kastım herhangi bir sıkıntı olmadı.Daha sonra ücretli bir hile deneyim dedim ban yedim. Bilgisayara format atıp yeniden hesap açtım (guest) 2. oyunda 3 ay ban yedim Sadece ESP açıyorum) kill sayım 3 felandı Belli etmedim hileli oldugumu gayret gösteriyorum bu duruma . Yani anlamadıgım oyunun sistemi felan mı var özellikle guest yeni açılan hesapları daha fazlamı denetliyor hilesiz 20 level hesap yapsam daha sonra hile ile kullansam ban yeme riskim daha mı az. Anlam veremedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Başkan oyuna yeni bir sistem geldi seni 5 kişide raporlarasa otamatikmen izlenenelr listesine alıp banı cakıyor yani şu an cok zor hile kullanmak

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Mesela sende hile olmasa bile adam report yapsa sankı 3 ay atıyo gibi geldi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I too got banned but do you guys know what cheat the YouTubers use as they never get banned?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Alakası yok kardeşim sen hileyi oyuna enjekte ettiğin zaman hiledeki bütün özellikler gameloopa işliyor yani sadece esp açsan bile aimbotun özelliğini algılıyor gameloop. Ben sadece 3dbox açıp oynadım yine 3 ay ban attı yani bu sezon güncellemeyi yapamamışlar her türlü ban atar.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
i have seen many youtuber having the hacker with them exspecially ESP guys to find their enemy as soon as possible , and to entertain the views

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
daha once hileden ban yedigin için bu devam eder temp temizle mac adresini degiştir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg Mobile 2 hesabımı da 2030 a kadar banladılar. Şuan kullanmak çok saçma

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynen cevap verılmıs ama eklıyeyım deıdm 5 kısı senı reportlar ıse ban kacınılmaz otomatık ızlenmeden ban yıyorsun ben 2030 a kadar platınde banlandım sen dusun artık gerısını. bana kalırsa her hıle bellı edılıyor bakın oyundayken hıleyı kapatın oynayamıyor gıbı oluyorsunuz degısık hareketler yapıyorsunu fark edın bunu bırde hıle varken cok rahat davranılıyor cogu youtube hesabından canlı yayın yapan genclerde sadece esp kullnnıyolar ama kımseye hıle kullanmıyoruz dıyorlar kım yer? oyunu yayına actıklarım programlar hıleyı gostermıyor cunku bende aynı seyı yaptım aylarca sonra bannnn dıkkatlı ollaım hıc bır hılenın garantısı olmadı olmazda garantı veren yardım edıcez dıyen yalan soyluyor :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
alakası yok kardeşim oldurdugun kişi senı takıp eder ve vdyoya alkırsa hertulu yıyorsun gelelım dıger konuya hesap farketmezz takıp olayını duymadım gormewdım de ben sıfırdan açtıgım oyun la 42 level de ban yedim ama abarttım bıraz tabı adamların uzerlerınde arabyla durup olduruyordum :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oyunda hilenin bypassı olmadığı icindir baska bir yerden indirdim diyossun o hilenin bypassına ne kadar guvenebilirsin orası tartışılır artı hile yabancı yada çinçe ise gameloop u mahveder ve oyuna injeclendiyse oyunu sil bastan kurarsın çünkü oyun dosyalarına zarar veriyo ve kendi hilesi icinde host dosyasını degistiriyor pubg mobile icin cok hile denedim bende bu konuda pcden kac defa virüs sildim

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
daha once hileden ban yedigin için bu devam eder temp temizle mac adresini degiştir
hocam format atıp modem resetliyorum yıne aynı
Post automatically merged:

aynen cevap verılmıs ama eklıyeyım deıdm 5 kısı senı reportlar ıse ban kacınılmaz otomatık ızlenmeden ban yıyorsun ben 2030 a kadar platınde banlandım sen dusun artık gerısını. bana kalırsa her hıle bellı edılıyor bakın oyundayken hıleyı kapatın oynayamıyor gıbı oluyorsunuz degısık hareketler yapıyorsunu fark edın bunu bırde hıle varken cok rahat davranılıyor cogu youtube hesabından canlı yayın yapan genclerde sadece esp kullnnıyolar ama kımseye hıle kullanmıyoruz dıyorlar kım yer? oyunu yayına actıklarım programlar hıleyı gostermıyor cunku bende aynı seyı yaptım aylarca sonra bannnn dıkkatlı ollaım hıc bır hılenın garantısı olmadı olmazda garantı veren yardım edıcez dıyen yalan soyluyor :D
Katılıyorum bro. Çoğu youtuberin hepsi hile kullandık biliyoruız hal ve hareketlerinden. Sonuçta 9-15 yas aralıgını kandırıyorlar ordan pirim yapıyorlar

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam format atıp modem resetliyorum yıne aynı
Post automatically merged:

Katılıyorum bro. Çoğu youtuberin hepsi hile kullandık biliyoruız hal ve hareketlerinden. Sonuçta 9-15 yas aralıgını kandırıyorlar ordan pirim yapıyorlar
Aynen dostum sagolun ayik oldugunuz icin sevindim aman diyim bancilara dikkat edin ☺️ İyi forumlar

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim belli etmediğin sürece atmaz. 5 kişi raporlaninca direk izlenmeye almiyor.Aynı günde 20-30 kişi rapor atarsa dikkat çekersin sadece

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
su an hile zor ya ban atiyor 1 2 haftaya

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Temp prefetch dosyaları düzenli olarak her oyundan çıkınca temizler isen bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama belli etmemekte önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...