Dword Hilelerinde Trojan / Keylogger Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Virüs var ama oyuna etki ediyor, diye biliyorum. Virüs programları tehlikeli olarak gösteriyor, çünkü sonuçta oyunu hackliyorsunuz, bir hack aracı. Ha pc hackleme, izleme, kullanma gibi vs lik bir durum var mıdır, tartışılır.Ama olacağını pek sanmıyorum, ilk kanıtlı ispatla site çok üye kaybeder, güven sarsılır. Buda bilişim suçuna girer, bir çok dava açılmasına sebep olur.Diğer yandan sitenin böyle bir şeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum, zaten reklamlar,hitle siteye artı bir dönüş sağlatıyor hack programı. En fazla ücretli abonelik olayına giderler. Zaten hileyi kullanmak için siteye giriş yapmanız gerekiyor. Sitenin hack bölümüne aylık cüzi bir ücretle abonelik açıp hileyi o şekilde kullandırmaya geçebilirler. Son olarak hiçbir hack programı %100 güvenli değildir,herkes bunu görüp ona göre hileleleri kullanmalıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Garantisini berebilecek varmı peki ? :thonkie:
Post automatically merged:

Garantisini verebilecek varmı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyuna hile kullanıyon ban yememe garantisi varmı garanti olsun diyosan kullanma :)
ve garanti verilse inancanmı bence yok herzamn tedbir iyidir unutma sade hilede izleme yoktur sisteminde bile var kim izliyo microsoft sosyal hesaplar vs bende kulanıyom hesaplarımda 2 adımlı korumlar açıktır güvenlikleri acıktır ha kırılırmı olabilir ama tedbir herzaman iyidir 1den fazla hile kulanırsan hangisi sorunlu bulmak zor olur dikkat edecen kimse sana % yüz garanti vermez 8 senedir hile ile oyun oynarım işim bittimi format atarım yedeklerim ayrı hdd olur temiz format yoksa formatında bi anlamı kalmaz yanlış anlama olmasın herşey için geçerlidir yazdıklarım
Wolwerinee

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Abi sitedeki diğer hilelerde trojan yada keylogger çıkma olasılığı varmı tespit edilirse konu sahibi banlanıyormu ?

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
bilgi için teşekürler anlaşılmıştır

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
virüs olsa çoktan bu forumda ya da başka bir yerde ağlayan zırlayan birilerini görürdük :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Very good admin explanation, many are confused when seeing trojans on scan sites ...

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile kullanan adam zaten firewall kapatmasınıda bilmeli

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Memory UI Dowland dosyası çalısan var mı? curl_easy_perform hatası veriyor ve henüz çözebilen yok.

Yüksekova
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben bilişim bölümündeyim ama daha çok burda bilgi edindim kendime virüsler falan

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu siteden vazgeçemiyorum ben buraya uğramayınca bişeyler sanki eksik kalıyor.. Yaptığınız programlar süper emeklerinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sanmıyorum ama kodları saklamak için illaki bir önlem alıyorlardır bu yüzden de çekemeyen kişiler virüs var diye kötülemeye çalışıyor ama biraz aklı olan insan inanmıyor zaten :mum: :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
inaniyorum size, hic bir sorun yasamadimda daha önce.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ben 3 yıl önce virüslu dosya gönderiyordum millete iyi para kazanıyordum :D (şimdi yapmıyorum tövbe ettim)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
siteden belki 10 hile kullanmışımdır belki 3-4 yıldır üyeyim hiç böyle birşeyle karşılaşmadım güvenim tam bir de eski üyelere avantaj sağlasalar iyi olacaktı mecbur yeni hesap açtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...