Dword Hilelerinde Trojan / Keylogger Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam 50 mbps fiber internet kullanıyorum loaderi indirdikten sonra yavaşlaması ne kadar normal sence?
Yani ne diyorsun Loader arkada veri mi çekiyor yani programın internet ile tek işi "siteye giriş" için sonra internet ile işi bile yok mantıksız bir suçlama bu.

Üye
8 HİZMET YILI
Yani ne diyorsun Loader arkada veri mi çekiyor yani programın internet ile tek işi "siteye giriş" için sonra internet ile işi bile yok mantıksız bir suçlama bu.
Hocam ben direkt olarak suçlamadım zaten sadece şüphelendiğimi belirttim belki başka birşeyden dolayı oluyordur ama bildirmek istedim sadece ve sitede yeniyim çok tanımıyorum belkide böyle birşey var

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam ben direkt olarak suçlamadım zaten sadece şüphelendiğimi belirttim belki başka birşeyden dolayı oluyordur ama bildirmek istedim sadece ve sitede yeniyim çok tanımıyorum belkide böyle birşey var
Bu hesabım yeni sayılır 1 sene olmadı ancak önceden kullandığım hesapları da sayar isek 2 senden fazladır sitede üyeyim ve hilelerinde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Başına gelen olay seninle birlikte birden çok kişinin başına gelse idi o zaman cidden şüphe duyulurdu ancak böyle bir sorunu ilk defa sende görüyorum. Yani demek istediğim bu sorunu biraz daha kapsamlı araştır Loader' den kaynaklandığını düşünmüyorum.

Hayırlı geceler...

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hocam 50 mbps fiber internet kullanıyorum loaderi indirdikten sonra yavaşlaması ne kadar normal sence?
arka planda verı cektırıp otomatık reklam lınkı geçiyor die tahmın edıyorum. ama bunun nerden kaynaklandıgını bilemem sonuçta kanıtlamadan kesin birşey diyemeyiz bazı şeyleri tam olarak bilsek bile.

Üye
8 HİZMET YILI
Bu hesabım yeni sayılır 1 sene olmadı ancak önceden kullandığım hesapları da sayar isek 2 senden fazladır sitede üyeyim ve hilelerinde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Başına gelen olay seninle birlikte birden çok kişinin başına gelse idi o zaman cidden şüphe duyulurdu ancak böyle bir sorunu ilk defa sende görüyorum. Yani demek istediğim bu sorunu biraz daha kapsamlı araştır Loader' den kaynaklandığını düşünmüyorum.

Hayırlı geceler...
Doğrudur kanıtlamadan bilinmez...

Üye
7 HİZMET YILI
Tek temennimiz bir gün şeytana uyup kendinizi ve bizi bitirmezsiniz :)

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dword Hileleri Son Derece Güvenilirdir Hiçbir Sıkıntı Çıkmıyor

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dword Hileleri Son Derece Güvenilirdir Hiçbir Sıkıntı Çıkmıyor

senden sonrada ben hortlatayım konuyu :D arkadaşlar yaklaşık 2 3 sene olmuşdur kullandığım süre ve şuana kadar hiç bir virüs vb şeylerle karşı karşıya kalmadın bende virustotale soktum ve virüs var sanıp indirmedim güncel konulara arkadaşlar virüslümü bu virustotalde virüs algılıyor dedim ne kadar yok mok deselerde güvenemedim en sonunda amaan dedim gaza geldim indirdim herhangi bir problem yok olcağını sanmıyorum KEFİLİM virüs bulaşdı diyen olursa :) (tabi şartları var)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
abi zaten memoryhackersı ünlü eden wolftü
zulu yu hiç saymıyom onlar mahkeme açtığı için o zulunun tontoşu memoryhackers üzerine çok büyük oyunlar oynadılar zaten ozamanlardan biliyom ilk zulu hilesini ve wolftü hilesini kullanmıstık wolftü de ön manset olarak oyun girişinde memoryhackers sitesi manşet atıyodu

demem o ki bu kadar büyüyüp kendini bi şekilde kanıtlayan bu site kolay kolay pes etmez diyorum gardaşlar

:rem::rem::rem::rem::rem::rem::rem::rem::rem:
Post automatically merged:

Üye
6 HİZMET YILI
Güncel By-Pass yapılmasına rağmen memory hacks pubg mobilde çalışmamaktadır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Está bien, lo entiendo! Me encantan los hackers de memoria

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valaha benim pc bi sıktı yok demki yemdik daha

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
3 yıldan fazladır tek sorun yaşadığım hile yok! zamanında böyle konuları çok gördüm. Allah var tek sıkıntı yok şuana dek. keşke black squad hilesi de test etseydik ama :D:D

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Im convinced enough. thank you. been using the ui for almost 2 years and im relieved to see this.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...