Depo DWORD Hilesi Bakımdadır [02.05.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
nenef5' Alıntı:
ABİ ŞEYİNİZİ YİYİYİM NOOOLUR HAMADAH ÖZEL VERSYON İLE REİNHARD ÖZEL EKLE BİDE REİNHARDIN KARISINI İSMİNİ BİLMİYOM BUNLARI NOOOOOLUR EKLE BİDE YİĞİT DEMİR VE KARISINIDA EKLE ÖZEL VERSYONLARININ HA BİDE :D SETLİ KARAKTERDE EKLESEN DUA EDERİM  :rolleyes:

Karısı nerde yeni karakterler geldiyse söyleyin alayım valuelerini.

Üye
10 HİZMET YILI
Hileler çabuk fixleniyo yarın heyecanla bekliyoruz dword ekibi :) :idea:

Üye
10 HİZMET YILI
merhaba bence bu sistem daha iyi olur 5 dkkmızı yer 23 saat 55 dk bize kalır :)

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
nenef5' Alıntı:
ABİ ŞEYİNİZİ YİYİYİM NOOOLUR HAMADAH ÖZEL VERSYON İLE REİNHARD ÖZEL EKLE BİDE REİNHARDIN KARISINI İSMİNİ BİLMİYOM BUNLARI NOOOOOLUR EKLE BİDE YİĞİT DEMİR VE KARISINIDA EKLE ÖZEL VERSYONLARININ HA BİDE :D SETLİ KARAKTERDE EKLESEN DUA EDERİM  :rolleyes:

Karısı nerde yeni karakterler geldiyse söyleyin alayım valuelerini.

Abi O Yiğit Demir Karısı Dediği Tomita Yasuka Reinhard In kini soruyosa marien arnauldu kastediyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hersey için tesekkür ederiz admin kardeslerim bu bir emir degilde rica gibi görün biz ben kendi adıma konusim asmonu cok severim hazır güncelleniyorken onu asmonuda ekleyebilirseniz cok seviniriz simdiden kolay gelsin admin kardeslerim ellerinize saglık

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu umarım okursun bu mesajı çünkü sana bişeyler sölemek istiyorum öncelikle  bu işlerin kolay kolay olmadığını biliyorum ama senden ufak tefek ricalarım var resleme,real envanterde dövme,bide g ile silah atma
Bunları yaparsan gerçekten kullanıcıların artar çünkü ufak tefek ama genel insanların sorunları bunlar okursan bi cevap atarsan çok mutlu olurum

Üye
10 HİZMET YILI
sanırım sadece reklam sıstemı guncellenıyor anasayfada %95 tamamlandı ıbaresi mevcut fakat hafta sonuna kadar hazır olur dıyorsunuz tam bır acıklama yapabılırmısınız ?

Üye
10 HİZMET YILI
kardesım oncelıkle kg resleme sorunu war onu düzeltirseniz on numara olur bide dövme olursa süper olur kardesım bunlardan biirini ekleyi n lütfen

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kolay gelsin kardeşim in kısa zamanda biter inşallah ;)

Üye
10 HİZMET YILI
xxdarqxx' Alıntı:
xomerpro' Alıntı:
YAV EKİP EVE GELDİĞİMDEN BERİ 7 SAAAT BOYUNCA BAKUM HACKI TEKRARDANMI YAPIYONUZ ANLAMADIM TEKRARDAN YAPSANIZ DAHA KISA SURER SANIRIM NEYSE BİRAZ HIZLI YARIN GELDİĞİMDE YADA SAAT 22:00 DA TAMAMLAYIN BAST HACKI BENİM HAYALLERİMİ YAŞADIM WOLF HACLARIN HEPSİNİ AÇTIM GODMODE + HP HACK+ 1 HİT AÇTIM GÜZEL OLDU TEKRAR OLCAK DİMİ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞNA SOKMAYIN

kp altın nakit hackı koyun birde

ulan sankı para veriyo serefsiz emreder gibi hayırdır ?
:mad: asıl sana hayırdır lan ********** istiyos işte cinler tepemde

Üye
10 HİZMET YILI
xomerpro' Alıntı:
xxdarqxx' Alıntı:
xomerpro' Alıntı:
YAV EKİP EVE GELDİĞİMDEN BERİ 7 SAAAT BOYUNCA BAKUM HACKI TEKRARDANMI YAPIYONUZ ANLAMADIM TEKRARDAN YAPSANIZ DAHA KISA SURER SANIRIM NEYSE BİRAZ HIZLI YARIN GELDİĞİMDE YADA SAAT 22:00 DA TAMAMLAYIN BAST HACKI BENİM HAYALLERİMİ YAŞADIM WOLF HACLARIN HEPSİNİ AÇTIM GODMODE + HP HACK+ 1 HİT AÇTIM GÜZEL OLDU TEKRAR OLCAK DİMİ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞNA SOKMAYIN

lan lale istemek oyle olmaz 
BKZ:
yaparmsınız
yap

arada fark var

Üye
10 HİZMET YILI
xxdarqxx' Alıntı:
xomerpro' Alıntı:
xxdarqxx' Alıntı:
xomerpro' Alıntı:

lan lale istemek oyle olmaz 
BKZ:
yaparmsınız
yap

arada fark var
ulan 9-8 saat oldu hileyi hayatımda il defa dün akşam yarım saat oynadım çksz 8*9 saatti rr sabrediyom

Üye
10 HİZMET YILI
xomerpro' Alıntı:
xxdarqxx' Alıntı:
xomerpro' Alıntı:

Kardeşim kimse sana kod yazıp sunmak zorunda değil beğenmiyosan para ile satılan vip hileler var onları kullan burda adamların iyi niyetini suistimal etme ayrıca insan gibi istemek var bide hayvan gibi istemek

Üye
10 HİZMET YILI
Abi bu mesajı oku lütfen oku dövme seti gelsin yapabilirseniz res atmayı düzeltin birde ana silah slotu falan açık olsun da 2 silah koyalım abi bunları yapın valla helal olsun size çok iyisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...