Seçkin Üye
oyundaki adamlar esp de kaybolup duruyor bu durum sadece erangele girince oluyor birde bazı oyuncuların isimlerinide göstermiyor hile nedense
evetgameloop 32 bitmi?
gameloopu komple sil birdaha yükle pubg ile birlikte düzelmesi lazım
silip yeniden yüklemeyi denedim zaten işe yaramıyor o yöntemgameloopu komple sil birdaha yükle pubg ile birlikte düzelmesi lazım
ozaman bir fikrim yok dostum bende sıkıntısız calısıyorsilip yeniden yüklemeyi denedim zaten işe yaramıyor o yöntem
sadece erangelde öyle oluyor diğer haritalarda bi sıkıntı yok livikte felan sorunsuz çalışıyorozaman bir fikrim yok dostum bende sıkıntısız calısıyor
iskelet mi donuyor sadece komplemisadece erangelde öyle oluyor diğer haritalarda bi sıkıntı yok livikte felan sorunsuz çalışıyor
ya işte iskelet bir anda yok oluyor yani kayboluyor adamın yerini göstermiyor aradan biraz geçtimi tekrardan göstermeye başlıyor yani iskelet sabit olarak durmuyoriskelet mi donuyor sadece komplemi
yok yani sadece iskeletse pek sıkıntı olcagını sanmıyorum adamların ismindende yerini anlayabilirsinya işte iskelet bir anda yok oluyor yani kayboluyor adamın yerini göstermiyor aradan biraz geçtimi tekrardan göstermeye başlıyor yani iskelet sabit olarak durmuyor
evet pochinkide oluyor birde school da sadece adamın yanına tam yaklaşınca göstermeye başlıyor uzaktaysan göstermiyor espdostum school ve pochinki taraflarında oluyorsa yada böyle tüm oyuncuları bir yerde gösteriyorsa (3k metre uzaklıkta diye) o hilenin sorunu bendede oluyor çözümü ne bilmiyorum başka birşey ise ekran fotoğrafı paylaşabilirmisin
directx zatenopen gl açık ise directx e geç