Seçkin Üye
fark edilirde her zaman ayırt edemiyorsun bazıları gerçek adam gibi hareket ediyor telaşlanmaya başlıyorum vurulucam diye korkuyorum yinede bot olduğundan emin olmak istiyorumhocam botlar için bu kadar heycanlanma yafark edilir zaten haraketlerinden
evet öyleydi ama şimdi 2.8 güncellemesinde bozulmuş botları bot diye değil isim şeklinde gösteriyor durduk yere panik yaptırtıyor her seferinde eyvah diyorum nereden çıktı bu adam birdenbireen son 1 ay önce kullandığımda böyle bir sorun yoktu botlar bot olarak gösteriliyordu
nasıl kasayım bot yazmıyorki herkesi gerçek adam gibi gösteriyor ne bilicem ben gerçekmi botmu aniden saldırırsa nolucakharbiden botlar bot değil aga ama botlarda kas
abartı olan ne söylermisin sadece düzeltsinler diye böyle bir konu açtım abartı deyipte canımı sıkmayın şimdi benim
sanane sen ne karışıyosun lan abartan bence sensin bok mok ne diyorsun sen konuştuğun lafı bil pislik herifArkadaslar ıyıce bokunu cıkartıyorsunuz fazla abartmyın
tamam da ne alakaolm bota e spor gibi saldırdım baktım bot çıktı D:
gerçek adam olabilme ihtimali olduğu için olabilirmiboıtlardan neden bu kadar korkuyorsun ki
birdahaki updatede düzeltirlergerçek adam olabilme ihtimali olduğu için olabilirmi
vay kalleşler hilemizi bozmak için herşeyi yapıyorlar@kingangel
1- Hile ile alakalı bir durum değil.
2- Hile kullananlar, oyun içerisinde botları algılamasın diye, botlar belli olmasın normal oyuncu gibi görünsün şeklinde, pubg tarafından hile kullananlara karşı, yapılan yeni bir taktik güncellemesi.
3- Oyun içerisinde Bot ismi göremeyeceksiniz.
olayı şu gerçekmi botmu anlayamıyorsun yanına gitmedikçepubg oynamadıgım için çok bilgim yok ama sonuç olarak bot olsada olmasada öldürmen gerekmiyor mu zaten olayı ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?