- Konuyu başlatan
-
ilkerxy' Alıntı:kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?
KaanB' Alıntı:ilkerxy' Alıntı:kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?
Yakın zamanda kullanmadım fakat hile konuyla alakası yok.Bunu başka bir başlıkta yazabilirsin.
anladım, bende hile'yi denedim fakat 3.dalgada sürekli dondu senin konunu görünce belki önerebilecegin birsey olabilir diye düsündüm,cevap verdigin için teşekkürler.KaanB' Alıntı:ilkerxy' Alıntı:kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?
Yakın zamanda kullanmadım fakat hile konuyla alakası yok.Bunu başka bir başlıkta yazabilirsin
Igeneral' Alıntı:kardesm saten böle bı konu var gp farmer beta 1v adamlar cıkarmıs
kaannaak6767' Alıntı:Bende xingcode hatası veriyor. Wolfteama giriyor hata veriyor atıyor oyundan. Nedenini yazarsam sevinirim.
mamibeyler1' Alıntı:çok teşekkürler adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?