Dword İle KP Kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ilkerxy' Alıntı:
kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?

Yakın zamanda kullanmadım fakat hile konuyla alakası yok.Bunu başka bir başlıkta yazabilirsin.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
KaanB' Alıntı:
ilkerxy' Alıntı:
kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor  diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?

Yakın zamanda kullanmadım fakat hile konuyla alakası yok.Bunu başka bir başlıkta yazabilirsin.

teamspeak adresini verirmisin memoryhackers in

Üye
9 HİZMET YILI
KaanB' Alıntı:
ilkerxy' Alıntı:
kardeşim söylediğin şeyi yapıyorum ama 3.dalgada donuyor yanıt vermiyor  diyor bende görev yöneticiden kapıyorum. 5 defa denedim hepsinde aynı hatayı verdi. dword vip hackta bile denedim aynı hata veriyor? çözümünü biliyor musun ?sen yakın zamanda kullandın mı ?

Yakın zamanda kullanmadım fakat hile konuyla alakası yok.Bunu başka bir başlıkta yazabilirsin
anladım, bende hile'yi denedim fakat 3.dalgada sürekli dondu  senin konunu görünce belki önerebilecegin birsey olabilir diye düsündüm,cevap verdigin için teşekkürler.

Üye
9 HİZMET YILI
kardesm saten böle bı konu var gp farmer beta 1v adamlar cıkarmıs :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Igeneral' Alıntı:
kardesm saten böle bı konu var gp farmer beta 1v adamlar cıkarmıs :)

Sen konuyu anlamamışsın.Ben hile sayesinde kp kasmayı anlattım.Lütfen anlamadan yorum atma.

Üye
10 HİZMET YILI
Bende xingcode hatası veriyor. Wolfteama giriyor hata veriyor atıyor oyundan. Nedenini yazarsam sevinirim.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kaannaak6767' Alıntı:
Bende xingcode hatası veriyor. Wolfteama giriyor hata veriyor atıyor oyundan. Nedenini yazarsam sevinirim.

Sağ kısımdaki menüde çözümü yazıyor sanırım.Ama işe yaramazsa ts adresine gir ordan yardım ederler.

Üye
9 HİZMET YILI
nasıl hileyi yapacaz anlamadım

teşekkürler çok işe yaradı hjkljş

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Gp Farmer Linkini Biri Atabilirmi Rep Veririm Atana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...