Dword İle ODADAN atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
MERHABA ARKADAŞLAR BEN MH-CoderSan bügün sizlere dword ile odadan atmayı öğreteceğim video tamamen bana aittir iyi seyirler dilerim 
kullanış : küçük radio butonlarından kick playeri seçip atmak istediğiniz oyuncunun ismini seçin daha sonra start diyin oyuncu 5 öldürme sonu ahh hatası alıp atılacaktır 
                                                                           :DİYİSEYİRLER:D

Üye
9 HİZMET YILI
bende bir sorun var ama kişiyi secip start butonuna bastıgımda kendi kendini aşşagı atıyor ve oyuncu odadan atılamıyor lütfen yardım

Üye
9 HİZMET YILI
mhIZirvede kardeş aynı sorun bendede oluyor biri yardım etsn kişiyi seciyorum starta basıtorum beni aşağıya düşürüyo

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar misc bölümünden deatch match yapın oyun modunu sonra atacağınız kişiyi seçin 10 saniye boyunca o kişi sizi öldürecek ve 10 saniye sonunda seçtiğiniz kişi oyundan atılmış olacak

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Chromo' Alıntı:
Arkadaşlar misc bölümünden deatch match yapın oyun modunu sonra atacağınız kişiyi seçin 10 saniye boyunca o kişi sizi öldürecek ve 10 saniye sonunda seçtiğiniz kişi oyundan atılmış olacak

denedım olmadı

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bana neden olmadığını yani benim dediklerimi yaptıktan sonra ne olduğunu söylersen sevinirim

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş ben her modla denedim ama yine aynı sorun aşağıya atıyor önceden yapabiliyordum güncellemeden sonra bu sorun yüzünden yapamıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
Heralde hile yapımcıları bile özelliğin nasıl kullanıldığıını bilmiyodu :d Adamı uçurmuşlar

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar eğer sıkıntı varsa Team Speak ten memoryhackers sitesinin yöneticilerine bildirin sorununuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...