Abi bndede Onceden Dowrd Çalısıyodu en son guncellemedn sonra kırmızıda kalma sorunu var vrus programı açık degıl saat tarih doğru zenmate vb. yok ama çalısmıyor
Kardeşim Yeni Oluşan Exeyi Silip Mhloaderden yeni random oluştur düzelir olmassa virüs programı kapa bendede oluyordu bu hata düzelttim sil yeniden yükle
Kapatıp denemedim mi sanıyorsunuz. İşinize gelmeyince bilgisiz oluyoruz. Hemen kestirip atacagınıza güncelleme getirseniz daha iyi olur.Cevabınız için tesekkurler...
Ben Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum hile çalışıyor. Tek sıkıntısı oyunda Real Inventory açtığımda kayıt olmuyor silahlar edsden çıkıyorum lobiye giriyorum envantere girdiğimde slotlar bom boş
Ben Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum hile çalışıyor. Tek sıkıntısı oyunda Real Inventory açtığımda kayıt olmuyor silahlar edsden çıkıyorum lobiye giriyorum envantere girdiğimde slotlar bom boş
tüm silahları diziceksin(boş yer kalmicak yoksa olmaz) ondan sonra bir kere lobiye dönme tuşuna bascan sonra eds ye gircen tekrar lobi tuşuna bascan öyle kayıt olur
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Sorunu hallettim. ( Sorunun nedeni kayıt defterindeki gereksiz oluşturulmuş exe dosyasının kayıt girdileridir. Ccleaner ile kayıt defterini temizleyip hileyi baştan indirip çıkarttım ve sorun düzeldi. )
Not: Bir şeyi bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıptır. Ben kendi uğraşlarım sonucunda sorunumu çözdüm. Egosu olanlara tavsiyem; Kendinizi yüceltmeyin.