DWORD KURTLU MODDA CAN DÜŞMEME SORUNU (ÇÖZÜM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
EVT ARKADAŞLAR HEPİNİZ ŞİKAYET EDİYORSUNUZ. BUNE BİÇİM HİLE VS. BÖYLE KONUŞANLAR TAM BİR EMEK HIRSIZI. ADAMLAR ÜCRETSİZ MİS GİBİ YAPMIŞ İŞTE.

NEYSE YİNEDE CEVABI VERİYİM. EĞER KURTSUZ BİR MODA GİRECEKSENİZ HİÇ HP HACK AÇMAYIN. AMA KURTLUYA GİRECEKSENİZ HP HACK MANUEL'İ AÇIN.

ZATEN KURTLLU OLDUGU İÇİN CANINIZ 0 OLMAZ VE KURTUN CANI DÜŞER.

-İYİ FORUMLAR

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hatanın tam olarak ne olduğunu söylerseniz çözümünü ilerki yamalarda çözebiliriz. Kurt Vs Kurt a girince canınız inmiyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Hatanın tam olarak ne olduğunu söylerseniz çözümünü ilerki yamalarda çözebiliriz. Kurt Vs Kurt a girince canınız inmiyor mu ?

Ayn abi kurt vs kurt veya insankurt vs insankurt. Farketmio 250 hp mi ayarladın canın hiç düşmüo kurtken :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ABİ MESELA BEN SADECE ENVANTER VE KARAKTER KULLANIYORUM MA CANIM GİTMİYOR KURTKEN HİLE OLDUĞUMU ANLIYORLAR :d

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Tamam arkadaşlar yav dert etmeyin :) 6.4.1 çıkartırız bu akşam o kurt sorununu hallederiz. Böyle konular açıyorsunuz bizi niye kötülüyorsunuz bu konu için demiyorum bu ne biçim hile falan filan diyeceğinize adam akıllı şu arkadaş gibi konunuzu açın biz gerekeni yaparız zaten :) Az sonra o problemi düzeltiriz. Başka problemi olan var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
harun593' Alıntı:
ABİ MESELA BEN SADECE ENVANTER VE KARAKTER KULLANIYORUM MA CANIM GİTMİYOR KURTKEN HİLE OLDUĞUMU ANLIYORLAR :d

İŞTE KURTLU BİR MODA GİRERKEN HP HACK'I AÇ. MANUEL'İ SEÇ SORUN ÇÖZÜLÜR. OYUN BİTİNCEDE KAPATIRSIN :)

Nader11ndeu' Alıntı:
Tamam arkadaşlar yav dert etmeyin :) 6.4.1 çıkartırız bu akşam o kurt sorununu hallederiz. Böyle konular açıyorsunuz bizi niye kötülüyorsunuz bu konu için demiyorum bu ne biçim hile falan filan diyeceğinize adam akıllı şu arkadaş gibi konunuzu açın biz gerekeni yaparız zaten :) Az sonra o problemi düzeltiriz. Başka problemi olan var mı ?

İşte adamın ham maddesi. 2 dk'da işi çözdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...