15 Eki 2016 #1 ƒαякєтмєz Ƒ Onaylı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 83 Tepki puanı 1 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Beyler şimdi hileyi rardan çıkarıyorum mhloaderi yönetici olarak çalıştırıyorum sonra bi tane exe dosyası açılıyor mhloaderi silip çıkan exe dosyasını yönetici olarak çalıştırırdığım an bilgisayar donuyor neden ? bilen varsa cevaplasın acil.
Beyler şimdi hileyi rardan çıkarıyorum mhloaderi yönetici olarak çalıştırıyorum sonra bi tane exe dosyası açılıyor mhloaderi silip çıkan exe dosyasını yönetici olarak çalıştırırdığım an bilgisayar donuyor neden ? bilen varsa cevaplasın acil.
15 Eki 2016 #2 HardPlayer H M.Kemal ATATÜRK Süper Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 892 Tepki puanı 22 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Donması Normal Düzelmesi Lazım Tekrar Bendede Öle oldu Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Eki 2016 #3 MH$Hacker M Kardeşim hileyi sil geri yükle bilgisayar donunca fişi çek ve hileyi açmadan sil sonra geri yükle siteden olur #Hacker Adda Değil Yürekte Olmalıdır Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim hileyi sil geri yükle bilgisayar donunca fişi çek ve hileyi açmadan sil sonra geri yükle siteden olur #Hacker Adda Değil Yürekte Olmalıdır