Isse Kun
Emektar Üye
Bende tavsiyem guzel mantikDoğro Söylüyon Kardeşim Bence Yapmaları lazım
Sen bakmiyor olabilirsin ama bakanlar var ve haksiz yere kufur yiyenler varBencede ama ben loaderde chata bakmıyorum Shohbet bölümü olduğu için
Senin konunu görmedim kardesimaynı tarz konuyu bende açmıştım
Ama ip ba olabilir bida chata giremesinSen bakmiyor olabilirsin ama bakanlar var ve haksiz yere kufur yiyenler var
Tesekkur kardesimGüzel Fikir Bence Hayata Geçirilebir
Eyw kardesim sadece tavsiyede bulunayim dedimkardeşim zaten 150 civarı kişi banlandı, küfürleri normalde ***** şeklinde engelliyoruz fakat böyle oluncada yazdığımız çoğu kelimenin içinde geçtiği için sıkıntı oluyo adam selamın aleyküm yazıyo ***** aleyküm oluyo mesela o sebepten ötürü şuanlık böyle
ban olayıda zaten kullanıcı adı üzerinden yapılıyo hwid bana gerek yok şuanlık ihtiyaç duyulursa halledilir. başka istek önerilerinize açığız
Loadera r33klam onayi butonu ekleyinkardeşim zaten 150 civarı kişi banlandı, küfürleri normalde ***** şeklinde engelliyoruz fakat böyle oluncada yazdığımız çoğu kelimenin içinde geçtiği için sıkıntı oluyo adam selamın aleyküm yazıyo ***** aleyküm oluyo mesela o sebepten ötürü şuanlık böyle
ban olayıda zaten kullanıcı adı üzerinden yapılıyo hwid bana gerek yok şuanlık ihtiyaç duyulursa halledilir. başka istek önerilerinize açığız
Loadera r33klam onayi butonu ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?