Dword Oyundan Atma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Oyundayken sık aralıklarla oyundan atıyor. Ve bunun hileden kaynaklandığından eminim
lütfen yardım!

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Hİleden Kaynaklandını Eminsin Madem Kanıtla Kardeşim ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hayır hileden kaynaklı değidir hileden kaynaklı olsaydı bi sürü şikayet alırdık ama degl tamamen sorun sizdedir sorun bolye bi sorunlunz varsa :Ts3 Gelip Yardım alabilirsinz : mh.ts3self.com

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Testlerini Bizzat Kendim Yaptım Hiçbi Sıkıntısı Yok Ama Eski Pc Ve Rem Ve Ekran Kartık Yeterizsse Normal

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Testlerini Bizzat Kendim Yaptım Hiçbi Sıkıntısı Yok Ama Eski Pc Ve Rem Ve Ekran Kartık Yeterizsse Normal

Bu hatanın sebepleri: Ram yetersizliği,Ekran kartının Güncel Olmaması,Çözünürlüğün Wolftü ile Çakışması :D BENDE ALDIMDA ESKİDEN :p

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hilesiz Girdigim Zaman Oyundan Hiç Atmıyor Ama Hileli Girdigim Zaman Oyundan Hep Atıyor Beni 13 yıllık bilgisayar gerçi

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hilesiz Girdigim Zaman Oyundan Hiç Atmıyor Ama Hileli Girdigim Zaman Oyundan Hep Atıyor Beni 13 yıllık bilgisayar gerçi
Kardeşim 13yıllık pc nedir yav onda ne güncell ram neden güncell ekran kartı vardır fazla yaklaşma patlar felan mazzALLAH :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ama Hilesiz Girdigimde Oyundan Hiç Atmıyor Hilede Ufak Bir Sorun Olabilir Bilmem Başkalarında Atıyormudur

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum Yinede İdare Ediyor elbet eski ama parçalarını degiştirecegim zaten yenileyecegim bilgisayarı :)
Valla kardeşim girdim bir işe baya bir para biritktirdim kendime ultra pc aldım gtav i en yüksekte akıcı bir şekilde oynuyorum hiç bir oyunu kaldırmama gibi bir lüksü yok sabret ben 3yıl bekledim ama sonunda oldu :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Valla kardeşim girdim bir işe baya bir para biritktirdim kendime ultra pc aldım gtav i en yüksekte akıcı bir şekilde oynuyorum hiç bir oyunu kaldırmama gibi bir lüksü yok sabret ben 3yıl bekledim ama sonunda oldu :)
Hayatta Sabretmek İyidir :) Dizdirme Biraz Pahallı Oluyorda Laptop Düşünüyorum ASUS Felan İNTEL CORE İ5 İşlemcili

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hileyle oynarken atıyor hilesiz atmıyorsa ve bilgisayarınız 13 yıllıksa problem hilede değil, problem bilgisayarınızdadır. Demekki aynı anda hem hile hemde oyununuz çalışmıyor. Çünkü sonuçta yazılan yazılım cpu harcıyor, işlem yapıyor. 13 Yıllık Emektar bilgisayar hem wolftü hem hile işlemlerini kaldıramıyor ne yazık ki.

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim hile kullanınca internetini daha da cok yavaşlatıyor fakat güzel bi nete sahipsen atmaz atarsada joygamenin teee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...