Çözüldü DWORD PUBGM hilesi hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Görselde de göründüğü gibi loaderda İnjection Failed hatası alıyorum ve pubg crash veriyor. Hilenin nasıl kullanılır kısmını tamamen uyguluyorum ve virüs programım da kapalı. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• resim_2023-05-19_234303155.png
    resim_2023-05-19_234303155.png
    91.3 KB · Görüntüleme: 73
Çözüm
Görselde de göründüğü gibi loaderda İnjection Failed hatası alıyorum ve pubg crash veriyor. Hilenin nasıl kullanılır kısmını tamamen uyguluyorum ve virüs programım da kapalı. Yardımcı olabilir misiniz?
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gameloop 32 bit mi çünkü öyle olunca hata veriyor ayrıca motor ayarlarından DirectX de yapcaksınız açılması için hata verir yoksa

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.

Dword 22H2 sürümünde çalışmıyor 21H2 sürümünde çalıştığı için format atmak için bu konuya göz atın lütfen:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
gameloopu tüm logları ve her şeyiyle beraber kökünden sil sonra tekrar yükle sorun çözülecektir gameloop ile alakalı bir sorun çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gameloop 32 bit indir kendi sitesinden windows defender dahil tüm virüs programlarını kapat ve tekrar dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...