Çözüldü Dword pubgm hilesinde sorun yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
MHLoader closed and deleted for security... This is not error :)
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
Collecting Data...
Downloading [ ] 0%Error: Failure when receiving data from the peer
[!]Init Error...

Press any key to continue . . .

gameloop kullanıyorum 32 bit windows defender ve diğer antivirüs programları da kapalı her talimata uydum ancak bu uyarıyı veriyor bilen varsa yardımcı olabilirmi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Windows versiyonunuzu 21H2 yapıp deneyiniz ve "Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+" ayarı yapınız ardından tüm visual c redist ve directx web install'leri kurunuz hocam gameloop'u da 32bit olarak ayarlayınız lütfen temp, %temp% dosyalarını temizleyin denedikten sonra haberleşelim lütfen.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows versiyonunuzu 21H2 yapıp deneyiniz ve "Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+" ayarı yapınız ardından tüm visual c redist ve directx web install'leri kurunuz hocam gameloop'u da 32bit olarak ayarlayınız lütfen temp, %temp% dosyalarını temizleyin denedikten sonra haberleşelim lütfen
versiyonum 25h2 bunu nasıl 21h2 yapabilirim ki?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tüm yapılacakları zaten yapmışsınız bundan sonrası sizlik bir durum değil merak etmeyin gerekli sorununuz yönetim ekibine iletilmiştir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...