Onaylı Üye
Arkadaşlar dword çok başarılı bir hile olmuş. Hileye özellik getirilmemeli aksi takdirde ban atabilir . Dword hilesiyle hangi ranka geldiniz ? (Ben
Latin kd 4.80 )
kanka as ligindeyim şuanArkadaşlar dword çok başarılı bir hile olmuş. Hileye özellik getirilmemeli aksi takdirde ban atabilir . Dword hilesiyle hangi ranka geldiniz ? (BenLatin kd 4.80 )
belli etmeden oynuyorum çok iyi hileArkadaşlar dword çok başarılı bir hile olmuş. Hileye özellik getirilmemeli aksi takdirde ban atabilir . Dword hilesiyle hangi ranka geldiniz ? (BenLatin kd 4.80 )
yapma ban yersin repor yedikten sonra sıkıntı oluyo arkadaşım ana hesabında ban yedi ben ban yemedim ama ana hesabımda oynamıyorum sıfırdan as 1 yıldızım şu andaben 1 gündür oynuyom kendi gerçek hesabımda belli ederk taç ım
yedim ama 10 dk tekyapma ban yersin repor yedikten sonra sıkıntı oluyo arkadaşım ana hesabında ban yedi ben ban yemedim ama ana hesabımda oynamıyorum sıfırdan as 1 yıldızım şu anda![]()
Acaba dword hilesini nasil kullanabilirim ben uzun zamandir girmiyordum cok değişmiş bilgi verir misiniz bilen arkadaşlarArkadaşlar dword çok başarılı bir hile olmuş. Hileye özellik getirilmemeli aksi takdirde ban atabilir . Dword hilesiyle hangi ranka geldiniz ? (BenLatin kd 4.80 )
Arada kafa dağıtmak amacıyla giriyorum, legit oynuyorum kd 3,5 rankım diaArkadaşlar dword çok başarılı bir hile olmuş. Hileye özellik getirilmemeli aksi takdirde ban atabilir . Dword hilesiyle hangi ranka geldiniz ? (BenLatin kd 4.80 )