Onaylı Üye
Dword reborn da 1 el oynadıktan sonra 2. el bazı özellikler çalışmıyor gelen güncellemeyle düzeltildi dedi ama aynı olay.
oyuna çıkıp girmen lazım malesef aynı hata ben de de var adminler düzeltene kadar hep böyleDword reborn da 1 el oynadıktan sonra 2. el bazı özellikler çalışmıyor gelen güncellemeyle düzeltildi dedi ama aynı olay.
Peki şöyle bir durum var moderator.Ben onay sisteminde problem yaşıyorum. 2016'dan beri aynı sorunla karşılaşanlar var fakat yardımcı olan bir tane yetkili yok ve hep konular kilitlenmiş.System1 onayını veya 2 onayını yaparken,cmd ekranında "siteye giriş bekleniyor" hatası alıyorum.Ne yaparsam yapayım hep o ekranda kalıyor.Hatanın çözümü için bir uğraş içinde bulunuluyor.Fakat hile tasarımcı arkadaşlarımız da bahsetmiş olduğunuz hata gözükmediği sürece ,sorunun tamamen çözümlenmesi zaman alacaktır.
İniyor iki tane şey,1 exe bide dll şeklinde_?gizli modda yapyıorsan cık eger cmd ekranı geldıgınde masaustune 2 adet uygulama veya herhangı bırsey ınmıyorsa olmaz o 2 sey ınmesı lazım onları engelleyen bısı vardır mutlaka
bende hata vermıyor kardesımDword reborn da 1 el oynadıktan sonra 2. el bazı özellikler çalışmıyor gelen güncellemeyle düzeltildi dedi ama aynı olay.
hangı virus programını kulanyosun onu kapat ve herhangı bır chrome eklentısı kullanyorsan onuda kaldırİniyor iki tane şey,1 exe bide dll şeklinde_?
ben zaten bunu oynamyoruım da oyun onerın varmı ?Kolayı var oynamayın biraz yeni oyunlara odaklanın ne anlıyonuz böyle oyunlardan kardeşim ya...
Google Chrome kullanıyorsanız opera kullanarak deneyiniz.olmaz ise discord adresimize gelerek destek ekibinden yardım alabilirsinizPeki şöyle bir durum var moderator.Ben onay sisteminde problem yaşıyorum. 2016'dan beri aynı sorunla karşılaşanlar var fakat yardımcı olan bir tane yetkili yok ve hep konular kilitlenmiş.System1 onayını veya 2 onayını yaparken,cmd ekranında "siteye giriş bekleniyor" hatası alıyorum.Ne yaparsam yapayım hep o ekranda kalıyor.
VPN,proxy,dns gibi hiçbirşey mevcut değil.Koruma altında da değil bilgisayar,herşey kapalı.Bunu nasıl çözeceğim?
Aynı hata bendede oluyordu çok eksiden virüsten diye düşünüyorum format atınca düzeldi herşeyPeki şöyle bir durum var moderator.Ben onay sisteminde problem yaşıyorum. 2016'dan beri aynı sorunla karşılaşanlar var fakat yardımcı olan bir tane yetkili yok ve hep konular kilitlenmiş.System1 onayını veya 2 onayını yaparken,cmd ekranında "siteye giriş bekleniyor" hatası alıyorum.Ne yaparsam yapayım hep o ekranda kalıyor.
VPN,proxy,dns gibi hiçbirşey mevcut değil.Koruma altında da değil bilgisayar,herşey kapalı.Bunu nasıl çözeceğim?