- Konuyu başlatan
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
anfaskero' Alıntı:KARDEŞ DİRİLİŞ ALDIM 300 YA ADAMLARDA 300 OLUYOR
o arada olabilirmiş o bir hata değilmiş düzelirmiş
anfaskero' Alıntı:KARDEŞ DİRİLİŞ ALDIM 300 YA ADAMLARDA 300 OLUYOR
anfaskero' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:o arada olabilirmiş o bir hata değilmiş düzelirmiş
NE ZAMAN DÜZELİR
ramazan54' Alıntı:Nader11ndeu şu takla işini çözseniz eskiden real açmadıgımız için işlemezdi şimdi öyle değil bi yardım et güncele şu takla işini
nader11ndeu' Alıntı:Beğenmeyen kullanmasın piyasadaki log vermeyen ve ban atmayan tek hile bu.
DelPhoİ' Alıntı:anfaskero' Alıntı:NE ZAMAN DÜZELİR
yav hile çalışıyor mu çalışıyor onu kafaya neden takıyorsun kulan geç o kadar kafana takıyorsan karekter kulanma olur biter
ramazan54' Alıntı:Nader11ndeu şu takla işini çözseniz eskiden real açmadıgımız için işlemezdi şimdi öyle değil bi yardım et güncele şu takla işini
takla atıp işlemiyor mu ?
ramazan54' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Beğenmeyen kullanmasın piyasadaki log vermeyen ve ban atmayan tek hile bu.
Abi taklayı çözsen yeter Abi sizin gibi bir form yok zaten şu taklayı haledin yeter
DelPhoİ' Alıntı:yav hile çalışıyor mu çalışıyor onu kafaya neden takıyorsun kulan geç o kadar kafana takıyorsan karekter kulanma olur biter
takla atıp işlemiyor mu ?
ayn
anfaskero' Alıntı:TM AMA KARAKTER YOK![]()
efekan789' Alıntı:hileyi açtıktan sonra xincode dolarken Wolftü durdu diyor hilesiz açarsam giriyor acil yardım
Kursad123' Alıntı:aeriaya ne zaman yapılacak
DelPhoİ' Alıntı:Kursad123' Alıntı:aeriaya ne zaman yapılacak
güncelenir en kısa zamanda kaldırılmadıysa güncelenir
Kursad123' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:güncelenir en kısa zamanda kaldırılmadıysa güncelenir
7.5c tr hackiyle giriliyordu aeriaya ama biraz kasıyordu remake ile aeriaya girincede 5 dakikaya log veriyor
DelPhoİ' Alıntı:Kursad123' Alıntı:7.5c tr hackiyle giriliyordu aeriaya ama biraz kasıyordu remake ile aeriaya girincede 5 dakikaya log veriyor
ozaman girme aeria için bir hileyi boşuna yapmıyorlar demi![]()
Kursad123' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:ozaman girme aeria için bir hileyi boşuna yapmıyorlar demi![]()
doğru bi çıksında hayırlısıyla en az 1 hafta logsuz temiz
blueh' Alıntı:takla atınca deymiyor adamlara vede adamlara tek atıyor
bushi18' Alıntı:Selamün Aleyküm hileyle oyuna giriyorum sadece name esp acık ama kurta takla atınca karsıdakı adama işlemiyor neden olabılır yardımcı olursan sevınırım
bushi18' Alıntı:denedim yine aynı işlemiyor takla sadece name esp acık bıde dedıgın gıbı real invantory actm