dword sarıda kalma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE BEN BU SİTEYİ 1 SENEDİR BİLİYIYORM BENİM PC BOZULDUGU İÇİN 2 AY TAKİP EDEMEDİM FAKAT COK DEĞİSMİS HERSEY DWORD FLN GUZEL BAYA AMA DÜN PC Yİ ALDIM ARKADAŞTAN DWORD İNDİRDİM PC  TAMAM HERŞEY OYNADIM BİRİNCİ GÜN FAKAT İKİNCİ GÜN YANİ BUGÜN SARIDA KALIYOR ARKADAŞLAR HERŞEYİ DENEDİİM NE AKLINIZA GELİRSE DENEDİM Bİ YARDIM EDİN BU ARADA TS TW FLN YOK PC YENİ

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
RE: DWORD SARIDA KALMA!

Konuyu büyük harflerle yazmazsan herkes mutlu olacak.
Bazı r3klamlar çalışmıyor bazen mesela "Monster" isimli şirket ya da herhangi bir şeyin r3klamı... Tek çözüm siteye sürekli F5 atıp farklı r3klam gelene kadar uğraşmak.

Üye
9 HİZMET YILI
öncelikle başlık tamamlandı 
tw yükliyemem kardeşim pc benim degl
ve dediğin r3klam fln kardeşim nerden bulabılırm

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
RE: DWORD SARIDA KALMA!

ejderavcisi11' Alıntı:
Konuyu büyük harflerle yazmazsan herkes mutlu olacak.
Bazı r3klamlar çalışmıyor bazen mesela "Monster" isimli şirket ya da herhangi bir şeyin r3klamı... Tek çözüm siteye sürekli F5 atıp farklı r3klam gelene kadar uğraşmak.

aynen kardeşim r3klamlar gözükmüo hep f5 leyin gelene kadar

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeş Reklam Onayını AÇ Bi reklama tıkkla tıkladığın gibi bi kaç saniye tuşlara bas olur zaten tuşlara basınca memory key felan yazar

Üye
9 HİZMET YILI
KARDEŞİM 1 DAKKADA 20 KEZ YENİLEDİM SAĞDA zulu ÜSTTE NET SİTELERİ FELAN VAR OLMUYOR

KARDEŞ ŞİMDİ DE MH Yİ AÇTIGIMDA SARI OLUO VE ARDINDAN F5 ATTIGIMDA http://memoryhackers.org/index?Key=wMY fln var devamını getırmedım

Üye
9 HİZMET YILI
TW YOKKI KARDESIM SORUN ORDA SUREKLI AYNI R3KLAMLAR VAR HIC GITMIO BIDE BASIOM YENI MSAYFAYA ATMIO NAPİM GEÇMİŞİMİ TEMİZLİM

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Bazı r3klamlar sorunlu olabiliyor. Mesela "Monster" isimli şirketin r3ktlamları onaylamıyor. Ya da arkada resim olmayan boş beyaz yazılı r3klamlar... Tek çözüm farklı r3klam gelene kadar siteye F5 atmak. Ya da r3klamlar çalışıyor ve arkada farklı sekmede memoryhackers açılıyorsa o sekmeye F5 at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...