Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
EDS den çık birader. Dediklerimide eksiksiz yap.xSquallTR' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
eds değilde kaos dan cıksak fark edermi be öyle yaptım bişey değişmedi
Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
Valar Morghulis' Alıntı:EDS den çık birader. Dediklerimide eksiksiz yap.xSquallTR' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
byTT' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
dword 7.0 ne zaman cıkacak ??
xSquallTR' Alıntı:Valar Morghulis' Alıntı:EDS den çık birader. Dediklerimide eksiksiz yap.xSquallTR' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
tamam abi![]()
cansın adamsın adamın dibisin kralsın
![]()
byTT' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:Slotları doğru şekilde ve boşluksuz şekilde doldurmalısın. Direk eds den çıkış yapmayacaksın bu arada. İlk lobby ye dönme tuşuna basıcaksın sonra eds den çıkıcaksın. Bunları yaparsan silahlar eksiksiz biçimde gelir.
dword 7.0 ne zaman cıkacak ??
bu ay içinde cıkacak dediler ya![]()
![]()