Dword Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BİLİRSİNİZ DWORD HACK ÇOK GELİŞMEKTE AMA Bİ SIKINTI VAR REKLAM ONAYI FLN YAPTIM OYUNA GİRDİM 1 MAÇ ATIYORUM 2. MAÇA GİRDİM ADAMLARI VURDUM 15Lİ KOMBO YAPTIM BAZEN 25 OLUNCA OYUN KAPATIYOR KENDİNİ HATA VERMEDEN BÖYLE BİR SORUNU OLAN VARMI !! YARDIM LAZIM DA
:mad: :huh: :sleepy:

Üye
9 HİZMET YILI
Aynen öyle çogu kişi böyle konu açıyor bende yaşıyorum ama hileden kaynaklı oldugunu zannetmiyorum çünkü Kombo ile pek alaksı yok ben adam vuramasamda atıyor vursamda atıyor arada bir olan bir olay zaten gayet dogal bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Restagor' Alıntı:
Aynen öyle çogu kişi böyle konu açıyor bende yaşıyorum ama hileden kaynaklı oldugunu zannetmiyorum çünkü Kombo ile pek alaksı yok ben adam vuramasamda atıyor vursamda atıyor arada bir olan bir olay zaten gayet dogal bence
AMA BENİM ÖYLE DEİL HER OYNIYIŞIMDA BÖLE
Bİ FURKAN ABİ İLGİLENİRSE

Üye
9 HİZMET YILI
Bende Envanter ı yapıyorum sonra eds ye girip çıkıyorum tekrar envanter a gırınce o yaptıklarım gıdıyo yardım edın wolftü ı sıldım tekrar yukledım gene aynı

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Ben çözümü biliyorum kardeş face veya instagram ver söliyim

Yeni sürüm çıktı 7.5i lullanıyosun 7.5a indir sorun çözülecektir kardeş

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
ErkanUlaş' Alıntı:
Restagor' Alıntı:
AMA BENİM ÖYLE DEİL HER OYNIYIŞIMDA BÖLE
Bİ FURKAN ABİ İLGİLENİRSE
Windows 10 sanız bu sorun doğal oyundan kaynaklı hileden değil.
simeon' Alıntı:
Bende Envanter ı yapıyorum sonra eds ye girip çıkıyorum tekrar envanter a gırınce o yaptıklarım gıdıyo yardım edın wolftü ı sıldım tekrar yukledım gene aynı
Konuda da yazdığı gibi ilk önce eds tuşuna değil lobby dönme tuşuna basıcaksın ondan sonra eds den çıkıcaksın. İlk önce lobby dönme tuşuna basmazsan silahlar kaydolmaz.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
simeon' Alıntı:

edsye girmeden önce geri tuşuna birkere bas o kayıt ediyor ona basmassan olmaz kardeşim sağ üstteki tuşa basacan 1 kere

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
simeon' Alıntı:

kardeşim envanterini ayarla çıkma tuşuna bas sonra eds den cık

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
simeon' Alıntı:

bikere çık butonuna bas çıkmıycak sonra eds deyip çıkıcan

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hocam bir şey soracağım.Ben Dword Hack'ı aktif edip oyuna dün girebiliyordum ama bugün nedense oyun xincod dolarken hata verior bileniniz varsa bi yardımcı olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...