Dword v7.5x Ban - Kasma Sorunları [Bilgilendirme]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere son bir kaç gündür sitemizde ve wolftü de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dword hack kullanan bazı üyelerimiz sistem tarafından banlanıp "Memoryhackers tespit edildi" denilerek 1 günlük ban yiyor. Son günlerde bu ban süreleri 1 aylığa çıkmış durumda. Bilmenizi isteriz ki Memoryhackers tespit edildi adlı banlar sadece "dword" kullanan üyelere uygulanıyor. Bunun gururuyla yaşıyoruz ::)  Ek olarak boş yere vb.net hileleri cart curt indirmeyin, onlarda log yiyip ban yiyorlar. Resource hacker vs de çözüm değil. ​

Ban Problemi Hakkında: Üzerinde çalışıyoruz, bir kaç gün içerisinde dword remake versiyonu çıkartılıcak. Dword remake versiyonun da vipten biraz daha az özellikler olucak. Mesela name esp renk seçimleri artık dword da olmayacak. [Kalıcı olarak kaldırıldı]. Yeni çıkacak remake versiyonunda bir kaç versiyonu kapsayacak biçimde slot inventory olmayacak. Sadece Real Inventory olucak. Remake versiyonunun amacı kullanıcıları sistem tam bitene kadar hilesiz bırakılmamak istenmesi. Yani remake versiyonunun üzerinde biz anlık zaten üzerinde çalışıyoruz ve yenilikler oldukça remake versiyonunun sürümü güncellenicek ve güncellemeler bittiğinde remake versiyonu yerini Dword Vip Hack v8.0 a bırakıcak. ​

Kasma Sorunları Hakkında: Evet gerek kullanıcılarımızdan gerekse wolftü'ı oynayan arkadaşlar kasma sorunundan şikayetçiler. Bir kaç hafta önceki dword sürümünde olmayan kasma 7.5x sürümünde olduğunu söylüyorlar. Bizde bunun farkındayız ve çözmek için gerekli çalışmalara başlayıp bitirdik. Şuan yeni çıkacak remake versiyonunda herhangi bir biçimde kasma problemi olmayacak. Hatta bir kaç ay önceki dword versiyonundan bile sorunsuz olucak.​

download.memoryhackers.org​

BrPdkv.png
ZZkq0Z.png
 ​

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Yeni Görünüm Hayırlı olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir kez daha memory hackers ailesi ile ugraşılamayacağını gösterin arkadaşlar helal olsun sizlere sabırsızlıkla bekliyoruz...  :ates: :ates: :ates:

Üye
9 HİZMET YILI
Ben Dword ile oyuna girdiğimde sadece tek atma ve always kafayı yı açtım çılıgın bugu yapıyordum çıktığım amda 1 aylık banı koydular ve 4 hesabımdada aynı şey oldu arkadışımda aynı şey oldu izliyorlar sanki herkezi o 1 aylık banıı nasıl kaldırabilirim

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Abi siz hilecinin hile siziniz Yürü memoryhackers

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Adamın Dibisiniz Yeni remake versiyonu hayırlı olsun :)

Üye
10 HİZMET YILI
abi nolur yaw banlama ama bo kununu yiyim ya şu hamadah özel versiyonu bi koysana şu hileye

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
HavaAteşsuKüüre' Alıntı:
Ben Dword ile oyuna girdiğimde sadece tek atma ve always kafayı yı açtım çılıgın bugu yapıyordum çıktığım amda 1 aylık banı koydular ve 4 hesabımdada aynı şey oldu arkadışımda aynı şey oldu izliyorlar sanki herkezi o 1 aylık banıı nasıl kaldırabilirim

Kaldıramazsın Banı Yukarıdada Yazdığı gibi bir kaç gün daha kasara oyniacaksın başka çare yok

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
bosuna demıyoruz nader11ndeu kral diye teşekkür ederım mh ailesine <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...