Dword v7.5x Ban - Kasma Sorunları [Bilgilendirme]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
helal olsun be hiç gözünüze para pul önemli değil adamsınız adam

Üye
9 HİZMET YILI
Abi Yeni Ybanci Serverlede Olan Karekterleride Eklesiniz Olmazmı Misal Diris Marian Arnavult Gibi Karakterleri Yada Ooyundan Adamları Atma İsim Deiştirme VB Kalıcı Olarak Saygılar Kolay Gelsin MeMoryhackers AİLESİ VE EKİBİ

Üye
9 HİZMET YILI
Başarılarının devamını dilerim Güzel Kardeşim

Üye
9 HİZMET YILI
abi bir kaç gün dedin ya 4 çarım 1 aylık ban yedi yine canınız sağolsun kesin bilgi verirmisiniz ne zaman olcauk
abi bir kaç gün dedin ya 4 çarım 1 aylık ban yedi yine canınız sağolsun kesin bilgi verirmisiniz ne zaman olcauk

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Memoryhackers in Efsane Dword Ekibi Sizleri Bugun Karşılaştığım bi olayi anlaticam kucuk yastaki kardeslerimize hileyi gosterip 10 dk falan oynatiyolar ve cocuk hileyi sordugunda satilik dedi ve 50 tl fiyat cekti kucuk 2 3 gun sonra cocuk 50 tl getirmisti  hileyi almaya gelmisti bende hileyi satan cocuga 2 3 tane vurdum parayi aldim kucuk cocuguda  evine gonderim cocuk babasi geldi sonra oglumu gordunmu dedi evt gordum dedim noldu abi dedim parami almis cuzdanimdan dedi bende kucuk cocukdan aldigim parayi geri verdim 

Bunun onune gecelim arkadaslar cocuk 1 alir 2 alir buyudugu zaman gaspci hirsiz falan olur

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
DowJones' Alıntı:
Merhaba Memoryhackers in Efsane Dword Ekibi Sizleri Bugun Karşılaştığım bi olayi anlaticam kucuk yastaki kardeslerimize hileyi gosterip 10 dk falan oynatiyolar ve cocuk hileyi sordugunda satilik dedi ve 50 tl fiyat cekti kucuk 2 3 gun sonra cocuk 50 tl getirmisti  hileyi almaya gelmisti bende hileyi satan cocuga 2 3 tane vurdum parayi aldim kucuk cocuguda  evine gonderim cocuk babasi geldi sonra oglumu gordunmu dedi evt gordum dedim noldu abi dedim parami almis cuzdanimdan dedi bende kucuk cocukdan aldigim parayi geri verdim 

Bunun onune gecelim arkadaslar cocuk 1 alir 2 alir buyudugu zaman gaspci hirsiz falan olurb
Bu hileyi satan çok kişi var

Üye
9 HİZMET YILI
ABİ NOLUR KIZMIZIYA HAMADAH ÖZEL VERSİON 
MAVİYEDE ALEXANDRO DELL RİCHARDO KOYUN LÜTFENNNNNNNNNNN
SEVGİLER SAYGILAR

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
mertkucur17__' Alıntı:
ABİ NOLUR KIZMIZIYA HAMADAH ÖZEL VERSİON 
MAVİYEDE ALEXANDRO DELL RİCHARDO KOYUN LÜTFENNNNNNNNNNN
SEVGİLER SAYGILAR

hilede ikiside var kardeşim ::) AMA KULLAANMA 1 aylık ban yersin wolfteamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...