Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
aptal aptal kurallar super member neyin nesi birader şu forumda yüzde 70 lik kısmın hevesini kursağında bırakıyorsunuz

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
aptal aptal kurallar super member neyin nesi birader şu forumda yüzde 70 lik kısmın hevesini kursağında bırakıyorsunuz
Hile herkeze acık olsaysı hile tespit edilirdi herkez teker teker hwid ban yerdi buna sende dahil olabilirdin 3 ay oyundan uzaklaştırılırdın Kurucular bişey yaptıysa mutlaka bildiklerinden yapmışlardır Bak kaç aydır fix yemedi hile BAN yiyenlerde reporttan ban yediler :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baya iyi denicem de super üye niye
güzel baya denenir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yıllardır üyeyim hala erişimim yok şaka gibi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yıllardır üyeyim hala erişimim yok şaka gibi
2018 deki birinin kullanamıyor diye üzülmesi ve ardından 2016 dan çıkan ve kullanamayan birisinin komik yazması :D hoş bir görsel...

arkadaşlar bir de çok uzun süredir dayanıyor da ; report yiyenler ban yiyormuş. report yememek için taktik verecek olan varmı ? belli etmeyelim mi nası yapalım ?

bi de 3 aylık ban yedim 2. si şu an bitmiş olması lazım. yüklemeye çekiniyorum belki kalkmamıştır diye. kalkmıştır dimi ? 3 aydan fazla oluyor.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2018 deki birinin kullanamıyor diye üzülmesi ve ardından 2016 dan çıkan ve kullanamayan birisinin komik yazması :D hoş bir görsel...

arkadaşlar bir de çok uzun süredir dayanıyor da ; report yiyenler ban yiyormuş. report yememek için taktik verecek olan varmı ? belli etmeyelim mi nası yapalım ?

bi de 3 aylık ban yedim 2. si şu an bitmiş olması lazım. yüklemeye çekiniyorum belki kalkmamıştır diye. kalkmıştır dimi ? 3 aydan fazla oluyor.
Ban yiyen hesabınla riota bilet gönder ban açılma tarihini söylüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...