Süper Üye
Ban yedim :/
i hope i will try it before it get patchedIt will never get downgrade.
ah be abi geçmiş olsun bende methodla kaldırdım günde 3 maç atıp salıcamBan yedim :/
Ben spoof dan sonra 3. elde yedim ilk açtıgm hesapah be abi geçmiş olsun bende methodla kaldırdım günde 3 maç atıp salıcam
Spooferin düzgün çalışmıyor o zaman.Ben spoof dan sonra 3. elde yedim ilk açtıgm hesap
Hayır orada basitçe anlattım ama Spoofdan sonra ilk 3 elde birşey olmadı. Hileden sonraki 3. el ban yedim legit oynamama rağmenSpooferin düzgün çalışmıyor o zaman.
biliyorum kanka genede teşekkür edeyim dedim süper üye olunca hile fixlencekmi bakalım. Bence aşırı saçma bu arada üye ayrımı yapmak. Yıllardır burdaki adamda yararlanmayı hakediyor yeni kayıt olmuş biride. Bu eşitsizlik.Haberin olsun kanka sadece süper üyelere açık hile
Git hilesiz 10 el at spooferle.Hayır orada basitçe anlattım ama Spoofdan sonra ilk 3 elde birşey olmadı. Hileden sonraki 3. el ban yedim legit oynamama rağmen
Rakip takımın altında can barı gibi birşey var ismin altındaKendi takim arkadaslarimla karsidaki adamlari nasil ayirt edicez ?
Tesekkur ederim. Peki legit ban suresi nedir ortalama ?Rakip takımın altında can barı gibi birşey var ismin altında
Tam olarak bilmiyoum ama bende hileyle 3 el sürdüTesekkur ederim. Peki legit ban suresi nedir ortalama ?
Gidip sadece spooferli 10 el atar mısın rica etsem ? Spooferin düzgün çalışmıyorsa 5-6 ele ban yiyorsun zaten.Tam olarak bilmiyoum ama bende hileyle 3 el sürdü
Deneyip geri dönerimGidip sadece spooferli 10 el atar mısın rica etsem ? Spooferin düzgün çalışmıyorsa 5-6 ele ban yiyorsun zaten.