Süper Üye
bildiğin konular üstünde saçma yorumlar yapmadan 600 yoruma ulaşabilirsinaga kac zamandır ugrasıyorum 3 aydır nerdese 300 yorum yapamadım
bildiğin konular üstünde saçma yorumlar yapmadan 600 yoruma ulaşabilirsinaga kac zamandır ugrasıyorum 3 aydır nerdese 300 yorum yapamadım
2 yıldır burdayım insan her gün bi yorum yazardı yani haklı bir değişim olmuşbildiğin konular üstünde saçma yorumlar yapmadan 600 yoruma ulaşabilirsin
zaten öle yapmaya çalısıyorum ama olmuyor agabildiğin konular üstünde saçma yorumlar yapmadan 600 yoruma ulaşabilirsin
Kullanıcısı az olduğu için fix ihtimali de düşükHala fix yemeden çalışması müqemmel
Ban yeme ihtimalide keşke öyle olsaKullanıcısı az olduğu için fix ihtimali de düşük
ban yeme ihtimalini de farklı hesaplar açarak ve legit oynayarak düşürüyorsunBan yeme ihtimalide keşke öyle olsa
Haklısın zaten aim hilesi yok sadece esp ile acaba hangi lige kadar çıka bilirizban yeme ihtimalini de farklı hesaplar açarak ve legit oynayarak düşürüyorsun
şuan kendi aimim ile dia 1 2 leri görüyorum zatenHaklısın zaten aim hilesi yok sadece esp ile acaba hangi lige kadar çıka biliriz
yanlış bilmiyorsam immo 2 ye kadar çıkan varmışHaklısın zaten aim hilesi yok sadece esp ile acaba hangi lige kadar çıka biliriz
Post automatically merged:
şuan kendi aimim ile dia 1 2 leri görüyorum zaten
woow bu işi ticaret için yapanlar çok kazanıyor ama ban yiyince spoofer bulmak sıkıntı diye biliyorumyanlış bilmiyorsam immo 2 ye kadar çıkan varmış
FARKETMİYO KNK bi yerde belli edip oynarsan yine ban yiyonban yeme ihtimalini de farklı hesaplar açarak ve legit oynayarak düşürüyorsun
Hayır, yorum yapman lazım sitede aktif olmak aslında bu işin esprisiSüper üye felan olmak için para versek oluyor mu ?
ban yememe gibi ihtimali zaten yok ama bu ihtimali düşürüyoruzFARKETMİYO KNK bi yerde belli edip oynarsan yine ban yiyon
belli etmezsen yemezsin dostumFARKETMİYO KNK bi yerde belli edip oynarsan yine ban yiyon
profiline git kişisel detaylardan avatar kısmı var oradan değiştiriyorsunsuper uye olana kadar fix yemese bari![]()
yemez dostumsuper uye olana kadar fix yemese bari![]()