Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hayır ben oynuyorum hep aynı fps değerleri arasında gidip geliyor

sen yinede dereceli giriyorsan 6 maçtan sonra o hesabta başka oyun atma ertesi günde başka hesabına gir ben öyle yapıyorum, adminler yazmışsa bir bildikleri vardır elbet
ozaman ne anlamı kalıyor hile kullanmanın hiç deneyen yokmu aynı hesapta fazla oynayan

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
peki 10 15 kill alsam ama hep aynı hesap ban yermi çünki sürekli hesap değişince ne anlamı kalıyorki ozaman
konuyu paylaşan yetkilinin yazdıklarını okudun mu ? çok report yersen hesap incelemeye düşüyor. her maçın savesi valo adminlerine gidiyor onlar izliyor. bir gün ara ver ne olacak...

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
peki 10 15 kill alsam ama hep aynı hesap ban yermi çünki sürekli hesap değişince ne anlamı kalıyorki ozaman
fazla kill almazsan report yemezsin report yemezsen de hesap değiştirmene gerek kalmaz eğer ban yemeyi göze alıyorsan belli ederek oyna 1 gün max 1,5 gün sonra ban yersin ban açmak zor bir şey değil

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile çok sağlam şu an oynuyorum rage oynuyorum ne kadar dayanacak bakalım

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mh
Post automatically merged:

Merak Ediyorum
Post automatically merged:

Süper üye olmak için nasıl mesaj kasarım ?
insanlara yardımcı ol açılan konulara olumlu yorumlar yap eğer senin için uygun değilse de konuyu baltalama ve en önemlisi saçma sapan yorumlar yapma moderatörler her an serverdalar gördükleri anda ilkinde uyarı 2. tekrarında banlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...