Twitch Wakery
Süper Üye
oldu başka ? yanında çiğ köfte ve ayran versinler miherkese açık olsa keşke
hayırHileyi Deneyen arkadaşlar otomatik ban atıyormu?
oldu başka ? yanında çiğ köfte ve ayran versinler miherkese açık olsa keşke
hayırHileyi Deneyen arkadaşlar otomatik ban atıyormu?
Hayır dostum altından elmasa çıktım toxic Türkler sayesinde anca bu kadar yapabildim her maç 30 vurdum ama ban yok hala.Hileyi Deneyen arkadaşlar otomatik ban atıyormu?
onaylı üyelere şans tanınsaydı hile paylaşıldıktan 1 hafta sonra 3.maçında ban yerdin zatenonaylı üyelerede bi şans tanınsa keşke bizde ban yesek valorantta bikere ne var yani![]()
yokbe abartılı oynamazdım okadar karşıda varmı anlıyosun çok iyi oluyo o yöndenonaylı üyelere şans tanınsaydı hile paylaşıldıktan 1 hafta sonra 3.maçında ban yerdin zaten
Sadece sen değil dostum diğer üyelerede açılırdı o zaman bildiğim kadarıyla 1 hile daha var onaylı üyeler kullanabiliyor ama hile güncelleniyor şuanda.yokbe abartılı oynamazdım okadar karşıda varmı anlıyosun çok iyi oluyo o yönden
diğer hilenin konusunu paylaşabilirmisin hocam hangisi olduğuna bi bakayımSadece sen değil dostum diğer üyelerede açılırdı o zaman bildiğim kadarıyla 1 hile daha var onaylı üyeler kullanabiliyor ama hile güncelleniyor şuanda.
https://memoryhackers.org/konular/v...lorant-undetected-hack-chams-wallhack.222398/diğer hilenin konusunu paylaşabilirmisin hocam hangisi olduğuna bi bakayım
fixlenirBiz süper üye olana kadar fix lenmez ise iyi olur
i hopeI hope they update this soon
düzeldi .Valoya sabah güncelleme geldi sonrası oyundan atiyo
Valo kek karşim döktürülmüş gine.
yıllardır burayız mesaj atmayı unutmuşuz be baba600 mesaj atman gerek ve en az 2 ay önce kayıt olmuş hesaba ihtiyacın var zaten 2018den beri üyesin tek yapman konuların altına ban sebebi olmayacak şekilde düzgün yorumlar yapman
Hileye girip çıktığın için olabilir belkii hope..
düzeldi .
denemek nasip olmadı
yıllardır burayız mesaj atmayı unutmuşuz be baba![]()