Üye
Not detected yet?
Olum o kadar süper üye olmuşsun hileyi açmayı beceremiyon yahu windows 7 calismazHocam versiyonum yüksekmiş alçaltmanın bir yolu var mı ya da windows 7 64 bit yüklesem sorun çözülür mü ?
If you want to use you Must be a super member. I'm rooting for youI want this cheat so hard, I really want to see trough walls on valorant.
Will be a long journey, I myself will be trying it to get banned ahahaaha gl glIf you want to use you Must be a super member. I'm rooting for you
Tamam da nasıl yapıcaz hiç kimse bu konuyla alakalı bir şey söylemiyorOlum o kadar süper üye olmuşsun hileyi açmayı beceremiyon yahu windows 7 calismaz
Systems:
Windows 10 x64 [1607-20H2]
Knk videoyu izlemedin miTamam da nasıl yapıcaz hiç kimse bu konuyla alakalı bir şey söylemiyor
xffproject ile yapıcaksın dostum kolayTamam da nasıl yapıcaz hiç kimse bu konuyla alakalı bir şey söylemiyor
Hangi video ben görmedimKnk videoyu izlemedin mi
hack center da varHangi video ben görmedim
Uı sitesinde de var hileyi yüklerkenHangi video ben görmedim
Hangi video ben görmedim
Benim sorunum windows sürümüm yüksek sürüm nasıl düşürücem ona çare bulamadım
işletim sistemin windows 10 dışında (windows 11/windows 8.1/windows 7) ise hile çalışmaz. Windows 10 için de belirli sürümlerde çalışır. Bunları önceden hesap etmen gerekiyorTamam da nasıl yapıcaz hiç kimse bu konuyla alakalı bir şey söylemiyor