Süper Üye
rankın ne şuandahala ban yemedim![]()
rankın ne şuandahala ban yemedim![]()
hileyle çıktığım rankı soruyorsan agam şuan gold 3rankın ne şuanda
hilesiz gördüğüm max rank gold 1 ./hileyle çıktığım rankı soruyorsan agam şuan gold 3
Yes youre a member and you cant use this thingI still haven't been banned![]()
knk genelde herkes immoya kadar gelmiş immodan sonra ban yemeyen de var yiyende var immo da kal bence satarsın hesabıhileyle çıktığım rankı soruyorsan agam şuan gold 3
Post automatically merged:
hilesiz gördüğüm max rank gold 1 ./
arkadaşımın hesabından kullandım kanks burdan da erişmek için yazdımYes youre a member and you cant use this thing
aga bence o kadar çıkamamknk genelde herkes immoya kadar gelmiş immodan sonra ban yemeyen de var yiyende var immo da kal bence satarsın hesabı
arkadaşının hesabından mı kullandın ?. Ban is comingarkadaşımın hesabından kullandım kanks burdan da erişmek için yazdım
aga bence o kadar çıkamam
aga hesabından derken onun pcsinde oynuyordum kendi pcme geçtim işte seçkin üye olana kadar beklicez .(arkadaşının hesabından mı kullandın ?. Ban is coming
hmmm o hesaba ban atılır mı bilmiyorumaga hesabından derken onun pcsinde oynuyordum kendi pcme geçtim işte seçkin üye olana kadar beklicez .(
Sitedeki Spoofer valoda çalışıyomuhmmm o hesaba ban atılır mı bilmiyorum
hayır çalışmıyor battleye ve EACSitedeki Spoofer valoda çalışıyomu
mecbur spoofer satın alıcazhayır çalışmıyor battleye ve EAC
anakartın ne belki yardımcı olabilirimmecbur spoofer satın alıcaz![]()
MSI MS-7676anakartın ne belki yardımcı olabilirim
s v jgayet güzel
yaparsın bugün çok rahat 600beyler benim az kaldı 600 mesaj a 600 mesaj yapayım banımı açtıktan sonra deneyecem hadi bakalım XD![]()
bugün yapamam maalesef yarın anca günlük mesaj sınırı geliyors v j
yaparsın bugün çok rahat 600
ne kadar sınırın var benim 2 mesaj fln kaldı sınıra :/bugün yapamam maalesef yarın anca günlük mesaj sınırı geliyor
bugün en az 10 tane sınır yemişimdir bekliyorum geçiyorne kadar sınırın var benim 2 mesaj fln kaldı sınıra :/